Šta je novo?

Ena Popov se krije od Tanje Vojtehovski

  • Začetnik teme sendi
  • Datum pokretanja
sendi

sendi

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.056
Bivša učesnica „Velikog brata“ zaljubljena do ušiju


Ena Popov se krije od Tanje Vojtehovski


BlicVoditeljka “Pinka” Ena Popov više ne krije vezu sa novosadskim biznismenom Nenadom N. Čankom, koji je javnosti postao prepoznatljiv dečko poznate novinarke Tanje Vojtehovski.


Zaljubljena: Ena Popov


Ona je dugo demantovala da je posle veze sa fudbalerom Gojkom Kačarem uplovila u romansu sa bivšim dečkom svoje bivše koleginice.

Njeno najbliže okruženje otkriva da joj je ljubav sa Nenadom dala krila i da je konstantno ushićena i srećna. Porodice mladog para podržavaju njihovu vezu, kao i njihovo okruženje, jedino što Ena izbegava susret sa Tanjom Vojtehovski.

- Prve emocije i naznake romanse Nenad i Ena su osetili još tokom njegove veze sa Tanjom. Iako su vezu počeli tek pošto su Nenad i Tanja okončali svoju priču, Eni nije prijatno da se sretne sa bivšom koleginicom i izbegava situacije i prilike gde bi bile upućena jedna na drugu. Njih dve se poznaju godinama i Eni je krivo što se sve odigralo tako - otkriva izvor “Blica”, dok se Ena već neko vreme drži principa da ne govori o privatnom životu, poučena lošim iskustvom još iz veze sa Markom Miljkovićem.Sada već bivša: Tanja Vojtehovski


Međutim, njene poruke na Tviteru gde Nenada N. Čanka oslovljava sa „ljubavi“ nedvosmisleno ukazuju da je izgubila glavu za uspešnim Novosađaninom.

“Svi vi koji imate Vagu (Enin horoskopski znak) gledajte da je što manje ostavljate samu, @NenadNCanak da si tu da doručkujemo zajedno, svaki doručak bi bio ukusan”, jedna je od poruka koje mu je Ena ostavila na Tviteru.
 
Top