Embargo na Zvezde Granda

Učlanjen(a)
19.09.2009
Poruka
27.640
Embargo na Zvezde Granda

Saša Popović ne dozvoljava svojim pulenima da gostuju u „Nedeljnom popodnevu“ kod Lee Kiš


Thumb_1219arhiva.jpg


Saša Popović zabranio je da se „Zvezde Granda“ pojavljuju u emisiji Lee Kiš!
Kako Kurir saznaje iz pouzdanih izvora, Popović se odlučio na ovaj potez jer je nezadovoljan time kako se autorka „Nedeljnog popodneva“ na TV Pink odnosi prema njegovim pulenima, koji uglavnom samo sede i skoro ništa ne progovaraju. A kad dođe trenutak da zapevaju uživo, tada zbog lošeg ozvučenja u studiju i oni deluju prilično skromno.
- Taman posla da je ta informacija tačna! Pa, Saša Popović i ja imamo fantastičnu saradnju već godinama i njegove „Zvezde Granda“ su rasle uz moju emisiju. A što se pevanja tiče, nekad i sam bend koji ih prati ne stigne da se raspeva, pa ne insistiram na tome. Peva ko želi, i to je to. Demantovaću vas već na snimanju moje 100. emisije, u kojoj će mi, između ostalih, dragi gosti biti upravo „Zvezde Granda“ - uveravala nas je Lea Kiš 27. novembra, kad smo je prvi put pozvali radi komentara informacije da je „popila“ embargo na „Zvezde Granda“.
Sačekali smo. Jubilarno „Nedeljno popodne“ emitovano je prošlog vikenda, ali od Sašinih pevača ni traga, a ponajmanje glasa.
- Bili su sprečeni! - ko iz topa nam je rekla Lea i užurbano nastavila sa sasvim novom pričom:
- Zaista ne znam da im je zabranjeno da dođu, ili možda do mene ta informacija još uvek nije stigla. Zovite Sašu Popovića i pitajte njega, ako vam se uopšte javi. On nam je svima rekao da do Nove godine ne zovemo nove „Zvezde Granda“ jer su oni, prosto, još nespremni za toliku medijsku pažnju. Mi to poštujemo. Uostalom, ima i drugih pevača, složićete se, koji su veće zvezde od tih klinaca i koje ću ja ugostiti u svojim narednim emisijama - rekla je Pinkova voditeljka, dok je Saša Popović tokom jučerašnjeg dana ostao nedostupan za komentar.



Kurur
 
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Saša Popović zabranio je da se „Zvezde Granda“ pojavljuju u emisiji Lee Kiš!

Da li je moguće :???: ... :D

Par puta sam gledao deliće te njene emisije. Ono što sam primetio je da ima baš dosta ljudi, što znači da mnogi gotovo da i ne progovore tokom emisije. Voditeljka ima vrlo ružan i neprijatan osmeh a vrlo često se smeje. Najgore je kad neko od gostiju ili ona nešto lupi, a ona se pokida od smeha a vidi da je veštački pa se onda okrene i počne da pali onaj narod u publici koji je došao da vidi ne znam ni ja šta wacko2 ... :)
 
Natrag
Top