EMAK na Ekonomskom fakultetu

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
Regionalna konferencija o marketingu na Ekonomskom fakultetu











Izvor:
Blic.rs








Regionalna konferencija Evropske akademije za marketing (EMAK) biće održana na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, 13. i 14. septembra, najavio je organizator.


posao19.jpg



Učesnici konferencije su ugledni profesori i saradnici univerziteta i naučnih instituta, čija je oblast naučnog istraživanja i interesovanja vezana za nauku o marketingu i marketinšku teoriju.

Povodom održavanja treće EMAK-ove konferencije na Ekonomskom fakultetu će se okupiti oko 80 učesnika iz velikog broja evropskih zemalja: Srbije, Austrije, Litvanije, Mađarske, Nemačke, Velike Britanije, Rusije, Poljske, Portugalije, Rumunije, Turske, Francuske, Grčke, Italije, Holandije, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine.


Oni će na skupu izložiti naučne radove koji se bave različitim marketinškim problemima: ponašanjem potrošača, komunikacijom sa potrošačima, inovacijama u marketingu, brendiranjem, marketinškom strategijom i izgradnjom reputacije kompanija.

Cilj održavanja EMAK-ovih regionalnih konferencija je okupljanje i povezivanje naučnika iz domena marketinga, radi unapređenja istraživanja, širenja znanja, kao i daljeg razvoja marketinške teorije na prostorima centralne i istočne Evrope.
Inicijativa za osnivanje ove konferencije potekla je 2007. godine sa Univerziteta u Mariboru.


Prva EMAK-ova regionalna konferencija održana je 2010. godine na Korvinus Univerzitetu u Budimpešti, a druga 2011. godine na Univerzitetu Alekandar Joan Ćuza u Jašiju.


Posle treće konferencije koja se ove godine održava na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, četvrta će se održati na Fakultet za menadžment Univerziteta u Sankt Peterburgu, u septembru 2013. godine.





 
Natrag
Top