Šta je novo?

Elton Džon kupio sinu sedeljku od 3.000 dolara

P

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.513
Pevač Elton Džon postao otac


Izvor: BBC 29.12.2010.


Elton Džon

Britanski pop pevač Elton Džon je postao otac.

U saopštenju koje je objavio zajedno sa svojim partnerom Dejvidom Furnišom, Elton Džon kaže da je dečaka 25. decembra rodila surogat majka u Kaliforniji.
Dečaku je, navode Elton Džon i Dejvid Furniš, dato ime Zakari, dodajući da su obojica "presrećni".
Partneri su saopštili i da ne nameravaju da objave identitet surogat majke.
Elton Džon i Dejvid Furniš, koji su u Velikoj Britaniji zakonski regulisali svoj odnos, prošle godine neuspešno su pokušali da usvoje dete u Ukrajini.
 
P

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.513
Pevač ne štedi na svog mezimca


Elton Džon kupio sinu sedeljku od 3.000 dolara
Tanjug | 31. 12. 2010. - 15:48h

Britanski muzičar Elton Džon je rešio da svog sina koji je rođen na katolički Božić od surogat majke, tretira poput malog princa.
Slavni mužičar je malom Zakariju kupio brdo luksuznih predmeta, od igračaka i odeće do posebno dizajnirane sedeljke za bebe vredne 3.000 dolara.

Moderna sedeljka je poslednji tehnološki “krik” - ima pet brzina za ljuljanje, od kojih jedna podražava vožnju kolima, monitor na kojem se smenjuju crteži inspirisani čuvenim slikama, a može i da se priključi na iPod.- Grupa ljudi je došla i gotovo ispraznila prodavnicu. Elton mora da je potrošio na hiljade dolara - rekla je za magazin “Sun” jedna od mušterija.

Još se ne zna da li je biološki otac malog Zakarija 63-godišnji Elton Džon ili njegov 15 godina mlađi partner Dejvid Furniš.

Britanska štampa piše da je za bebu par platio više od 155.000 dolara kalifornijskom Centru za surogat roditeljstvo, među čijim klijentima su i glumci Robert De Niro i Kelsi Gramer. U izvodu iz matične knjige rođenih u rubriku “otac” upisano je ime Eltona Džona, dok u rubrici “majka” stoji Furniševo ime.
 
Top