Član
- Učlanjen(a)
- 03.06.2010
- Poruka
- 14.303
Da, da, dokaze. Fabrikovane dokaze i kontra znanje. Nije se Mire vratio u srednji vek, samo vas rastura u svakom pogledu. Jer Hrišćanstvo i "prosvetiteljstvo" narcisodinog ne idu zajedno.
Pa vaši arg. dokazuju da oni koji tako misle jesu se vratili.
HAC je kult, niti je Hrišćanska, niti je Crkva.
A vi crkva u kojoj je haos.
Jedino čeka da im dođe Shabat, po učenju EGW, da onda "pravednici" uđu u Raj, pravedni jer su živeli "healthy life", subotarili,, klanjali se pismu (začinjenom tumaččenjima EGW). Onda će ih Bog opečatiti, pečatom subotnjim, pa će onda svi "pravednici" da idu na radosno prinošenje
Znamo da je tvoje shvatanje ovih tema farisejsko.
Sotone
Opet veliko S.
Ali, dobiće: "Idite od mene sotone", dobiće "plač i škrgut zuba", plamen neugasni, i trulež pakla. Naći će tamo i svoju proročicu, kao i muhameda, gde im đavoli jezike čupaju, samo da bi im ovi opetr izrasli....
Izgleda da je to kod vas stiglo prije.
Da, da napustili bi ste je jer vam "istinu" nudi sotonina ljubavnica EGW. Toliko mrzite Crkvu da bi ste je napustili samo zbog pape. a ne napuštate SDA iako je njoj EGW jednaka Bogu, iako su njena učenja i vizije suprotne bibliji..
Pa iz tebe izvire mržnja. Samo ja ne obožavam HAC, to je vaš duh obožavanja denominacije, pa se zato ljutiš kada ja spomen KC ili PC, a mi se ne ljutimo zbog vašeg napada na HAC.