Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Hvala svima na 1 900 000+ postova & 500 000+ tema!

Eksterni hard disk

  • Začetnik teme amerigovespuci
  • Datum pokretanja
amerigovespuci

amerigovespuci

Član
#1
Ćao,uskoro treba da zamenim hard disk iz laptopa za SSD A400 kingston,zanima me sada kada izvade daj hard disk iz laptopa na njemu su mi svi podaci da li taj hard disk mogu da povežem preko USB na laptop i da ga upakujem u neku futrolu ili šta već ima da se kupi za to i da mi služi kao eksterni hard disk? i ako može kako se zove taj kabl.
Hvala.
 
P

Peca023

Član
#2
Kod:
https://www.shopmania.rs/q-adapter-sata-usb
Prvo podigni sistem, pa onda ubodi stari HDD, a najpametnije bi bilo da to što ti treba sa starog privremeni preseliš na novi HDD, formatiraš stari, i onda na njega vratiš ono što nameravaš da čuvaš. Kažem da ga treba uključiti po podizanju sistema jer računari najčešće krenu da butuju i sa USB-a pa da ti ne bi nudio izbor dva sistema.
 
P

Peca023

Član
#3
Vidim da je moderator link stavio u kodove, izvinjavam se što to ja nisam uradio, nisam znao da je potrebno i kod linkova ka prodavnicama i slično.
 

Top