Ekskluzivno-igbala jevrić: Razvodim se od ekrema!

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Supruga internet zvezde kaže da je on osramotio svoju porodicu, da je ona veoma razočarana u njega i da ga ljutita čeka u Americi


32248.jpg


Razočarao je ženu i sinove!
Igbala Jevrić nimalo nije zadovoljna ponašanjem supruga Ekrema na Farmi i u intervjuu za Kurir je otkrila da se njegova porodica stidi zbog onoga što on radi s Vendi. Takođe nam je otkrila da je u stanju da ga ostavi ako joj ne da dobro objašnjenje za sve škakljive situacije koje je imao s pevačicom.
* Gledali ste Ekrema dok je bio u gazdinskoj kući sa Vendi?
- Gledala sam i bilo me je sramota šta radi. On više uopšte nema respekta ni prema meni, ni prema deci, ni svojoj porodici. Užasno se ponaša i bilo me je sramota da ga gledam u tim situacijama.
* Šta vaši sinovi kažu na to?
- I njih je sramota. Zvala me i njegova majka, i braća i sestre, i niko ne može da veruje kako se ponaša. Skinuo se skoro go pred kamerama i obrukao nas sve. U početku sam mislila da je to sve zbog šoua, ali sada više ne opravdavam njegovo ponašanje. Stvarno je preterao.
* Šta ćete mu reći kada se vrati sa Farme?
- Imaćemo ozbiljan razgovor, jer ja posle ovih scena ne mogu više da mu verujem. Bio je spreman pred kamerama da vodi ljubav s Vendi! To znači da bi me bez razmišljanja prevario. Kako da mu verujem više?!
* Razmišljate li sad o razvodu?
- Sačekaću da se završi šou i da se vrati kući da mi objasni zbog čega je to radio na Farmi. Ako mu je stvarno produkcija rekla da mora tako da se ponaša, ona ću mu oprostiti, ali ako je sve to sam smislio, onda neću. Mislim da su on i Vendi glavni krivci za sve, jer ne znaju da se ponašaju i ne poštuju našu porodicu.
* Da li vi to plačete sada?
- Ne plačem, nego sam jako tužna i razočarana zbog svega što mi je muž priredio.
* Hoćete li mu oprostiti ako se u Ameriku vrati sa 100.000 evra?
- Nikakve pare ne mogu da izbrišu sramotu koju mi je pričinio. Ljudi me stalno zovu i pitaju me šta se sa njim dešava, a ja ne znam šta da im odgovorim. Ja ga ne poznajem kao takvog. Izgubio je svaki respekt prema meni i deci.
* Da li je istina da ćete ući na Farmu?
- Nije. Sačekaću Ekrema u Americi da razgovaramo o svemu i vidimo šta će biti s našim brakom.

Ivana Vidaković
Ili Vendi, ili ja!!!
* Kako ste reagovali kada ste čuli da je rekao Vendi da hoće da ima decu s njom?
- Nisam čula, ali ako je stvarno rekao da hoće da ima decu s njom, može slobodno da ostane u Srbiji i neka zaboravi na decu i mene. Izgleda da se stvarno zaljubio u nju i ne mogu da verujem šta sam doživela posle 25 godina braka.



Gospoda se ošugao
Jevrić se poverio Vendi da ga svrbi međunožje i da ne može da prestane da se češe
Ne vadi ruku iz gaća!
Ekrem se češao kao lud i nervozno se požalio Vendi.
Ekrem: Uh, što me svrbi ovo čudo!
Ali pevačica ga nije konstatovala pričajući neku svoju priču.
- On joj se još se pre nekoliko noći poverio da su ga „poterale dlake“ u gaćama, pa je moguće da je i to jedan od razloga Ekremovog svraba, ali je vrlo moguće da se pojavio i osip, koji je nedavno mučio Baneta - kaže naš izvor blizak produkciji „Farme“.

Samo sam Kuriru dala intervju
* Za Dnevni avaz iz Sarajeva ste izjavili da su neki beogradski mediji izmislili intervju s vama. Da li ste mislili na Kurir?
- Ne. Čitala sam na internetu neke intervjue koje nikad nisam davala, a iz Srbije sam razgovarala sa „onli ti“ (samo s tobom).


Marjan: Vendi, ti si kurva!

Rističević rekao da pevačicu posle Farme zamišlja na ćošku železničke stanice

Marjan i Vendi su izvređali jedno drugo.
Vendi: Maki je opterećen raznim železnicama. Ili šinama, ili prugama.
Marjan: Gospođo, tebe vidim na ćošku neke železničke stanice. Ili iza nekog ćoška.
Vendi: Samo neke kompozicije u tvojoj glavi. Nekad sam ja na njima, nekad je Jaca.
Marjan: Ma, ti si na ćošku.
Boki: Rekao ti je da si za železničku stanicu.
Vendi: Stanica postoji i postojaće, ali ne znam koja je njegova stanica. Meni bi pocepali čarape kao ludak novine, samo što ja nisam na toj stanici. Njega bi j.bali i gurnuli bi mu prstenac.
Marjan: Gospođo, ti ćeš posle izlaska sa Farme na ćošak i tamo ćeš i ostati. Tamo ti je mesto. Meni si nudila da ti skačem po sisama pre dva meseca.
Tad se pevačica pokupila i s Bokijem uvređena otišla u dnevnu sobu.
Vendi: On mi je sada rekao da sam kurva. Kako ga nije sramota?! Probudila sam ga iz mrtvila i održala ga ovde.


Izvor: Kurir
 
Natrag
Top