Šta je novo?

Ekremova majka završila u bolnici!

  • Začetnik teme ljubopitljiva
  • Datum pokretanja
ljubopitljiva

ljubopitljiva

Član
Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.069

Emini Jevrić naglo pozlilo, pa je hitno hospitalizovana

Preksinoćno vaćarenje njenog sina sa Vesnom Vukelić do ranih jutarnjih sati moglo je majku Ekrema Jevrića, Eminu, koštati života, saznaje „Alo!“! Naime, starici je dok je gledala „Farmu“ skočio pritisak pa su je njeni najbliži odvezli u bolnicu!

- Kada je sedamdesetogodišnja Emina videla sina kako u trojci bludniči sa Vendi i Bakijem, naglo joj je pozlilo i odmah je završila u bolnici. Sin Ervin i snaja Nura sa još jednim komšijom brzo su je smestili u automobil i odvezli u bolnicu kako bi joj lekari ukazali pomoć. Brzom intervencijom lekara, Emina je pregledana i ustanovljen joj je povišen krvni pritisak prouzrokovan stresom - priča za „Alo!“ dobro obavešteni izvor.
- Ekremova majka zadržana je u bolnici nekoliko sati i nakon ukazane lekarske pomoći puštena je kući. Lekar joj je dao adekvatne lekove za pritisak i strogo zabranio da se izlaže stresu - zaključuje naš izvor blizak porodici Jevrić.
Kako bismo proverili verodostojnost ovih informacija, pozvali smo gospođu Eminu Jevrić, koja nam je rekla:

.banner_text_link { text-align: right; }.banner_text_link a { font-size: 12px; color: rgb(204, 204, 204); }.banner_text_link a span { font-size: 10px; }.banner_text_link a:hover { color: rgb(102, 102, 102); } - Nije mi se svidelo to što rade pa mi je skočio pritisak, ali sada, šućur Alahu, sada mi je dobro! Ovde sam u Komaračama u svojoj kući, gledaju me snaja i sin i njihova deca Smail i Lejla. Inače sam dobrog zdravlja, samo me malo starost muči - rekla je Emina za naš list.
Na naše pitanje šta najviše zamera Ekremu i da li će se Igbala razvesti od njenog sina, Emina je rekla:
– Najviše mu zameram to što mnogo pije i što se do‘vatio sa onom Vendi. Moj Ekrem ima ženu i četiri sina, ne treba mu to! Što se tiče Igbale, ona ga neće ostaviti, oni se mnogo vole. Skoro su 30 godina u braku i imaju četiri sina, razume ona njega. Moja Igbala me stalno zove i raspituje se kako smo mi i da li nam nešto treba, mnogo je dobra i brine za nas. Moram i ovo da kažem, na toj farmi svi piju i svađaju se, moj Ekrem je mnogo dobar i upao je u loše društvo, ali još malo pa će se završiti i to - zaključila je Emina Jevrić.

Vendi, Ekrem i Baki u trojci!

Ko bi rekao da će se bivši i sadašnji ljubavnik Vesne Vukelić Vendi ipak dogovoriti da svoju „devojčicu“ ipak dele na ravne časti? Ali, i to se desilo! Ekrem Jevrić i Baki B3 uspeli su da „navataju“ Vukelićevu, doduše u alkoholisanom stanju, tako da su je i jedan i drugi pipkali celu noć.
- Ekreme, ovo je naša devojka! - pričao je denser, dok se Jevrić smeškao i vukao Vesnu na svoju stranu. Po njegovom izrazu lica moglo se primetiti da mu nije nimalo drago što svoju farmersku ljubav deli s nekim, pogotovo s njenim bivšim.
Ekrem je u jednom trenutku hteo da pokaže Bakiju da uvek može i sme više od njega, te je pevačicu milovao po grudima, na šta se ona samo smeškala.
Inače, u jednom trenutku su Vesna i denser završili sami u spavaćoj sobi kako bi ona promenila čarape i tada je Baki pokušao da napadne Vukelićevu, ali se ona otrgla i vratila svom dragom Ekremu.


Izvor:Alo
 
Top