Šta je novo?

Ekrem: želim decu sa vendijem!

  • Začetnik teme ljubopitljiva
  • Datum pokretanja
ljubopitljiva

ljubopitljiva

Član
Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.069
Ekrem održao predavanje o tome kako se stavlja kondom, na koji način se dobija sida i koje vrste seksualnih odnosa postoje
Ekrem je farmerima držao predavanje iz seksologije.
Zadruga je odredila da on bude „profesor“ koji će svima objasniti kako se stavlja kondom na penis, koje veličine postoje, koliko traje seks... Prvi kondom mu je pukao, ali mu je Bane odmah doneo drugi.

Ekrem: Kordom je univerzalan. Malo je ljudi koji imaju veliki kur.c. Ako imaš veliki dik, ne može da ti se diže stalno. On se malo teže diže. Oni sa šezdeset godina mogu da imaju seks samo dva puta nedeljno. Kordom ne može dva puta da se koristi, isprljavljen je od sluzi i mora da se baci. Sida može da se dobije ako posle velike nužde partnerka ne opere guzicu.

Farmeri su postavljali pitanja i smejali se odgovorima.
Ekrem: Koliko ima seksova, ne mogu da kažem. Tri, možda. Ali nisam nešto siguran. Postoji, originalni, pravi. To je seks sa ženskom. A, drugi seks ti možeš i sa životinjama da imaš. Taj seks se zove zofili, tako nešto. A treći - to je monoseksualac. Monoseksualac znači da možeš da je.eš i žensku, i čoveka, i životinje.
Natalija: A kakav je stereo seks?

Ekrem: Ima i taj. To je grupni seks. Moj kolega i ja idemo da je.avamo žensku. Jedan će u guzove, jedan će u pi.ku. To sam gledao samo na televiziji.
Natalija: Da li vi volite grupni seks?
Ekrem: Ne volim. Ja ne volim da me neko gleda dok j.bem.

Goran Doljančević

4 vrste seksa po Ekremu

Originalni seks sa ženskom
Zofili seks sa životinjama
Monoseksualac možeš da j.beš i žensku, i čoveka, i životinje
Stereo seks kad moj kolega i ja idemo da je.avamo žensku. Jedan će u guzove, jedan će u pi.ku. To sam samo gledao na televiziji

Gospoda: Sve pevačice su kurve

Gospoda je uvredio pola estrade. Onaj ženski deo.
Ekrem: Ja se nikad ne bih oženio pevačicom. Pevačice su žene, koje se je.u s kim stignu. Odu na nastup i tamo imaju seks s drugim muškarcima.
Jovana: Nemoj da pričaš tako. Ovde su skoro sve žene pevačice. Natalija je pevačica, Vendi, Zorana, Katarina, Zlata i ja smo pevačice. Aca Ilić ima ženu pevačicu. Ne smeš tako da pričaš.
Ekrem: Zajebao sam se, to nisam smeo da kažem. Ovo mi je poslednji
i prvi put.


Pevačice uzvraćaju Gospodi


Milica Todorović: On je čudo prirode!


- Kada bi stalno komentarisali sve što on priča, njegova bi bila svaka naslovna strana. On je čudo prirode! To je igra bez granica, pa nemam šta više da dodam.


Dara Bubamara: Ekrem je priglup


- Možda on zna neke pevačice koje to rade. On je jadan malo priglup. Možda je malo i popio, pa je zbog toga to rekao. Ja se nisam pronašla u tome. Da je istina, verovatno bi me bolelo. Što se tiče njega, ništa mi ne smeta. Ekrem je dobar i simpatičan čovek.


Internet zvezda priznao da želi potomke sa pevačicom


Ekrem bi da pravi decu sa Vendi!
Naturalizovani Njujorčanin poverio se Bokiju da je zaljubljen u Vesnu Vukelić dok ga je Makedonac „hipnotizovao“ u trpezariji.
Boki: Da li si zaljubljen u Vendi?
Ekrem: Da.

Boki: Želiš da imaš decu s njom?
Ekrem: Želim. Ali ja više volim Igbalu i nju ne bih nikad napustio.
Redakcija Kurira pokušala je da se čuje sa Jevrićevom suprugom kako bismo saznali šta ona misli o ovim njegovim izjavama, ali ona na se do zaključenja ovog broja nije javljala na telefon.


Izvor:Kurir
 
Top