Šta je novo?

Ekrem: Vendi, iznajmiću ti stan u Njujorku!

  • Začetnik teme ljubopitljiva
  • Datum pokretanja
ljubopitljiva

ljubopitljiva

Član
Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.069
nternet zvezda Ekrem Jevrić pozvao je starletu Vendi da se po završetku „Farme" preseli u Ameriku!Ekrem je preksinoć svojoj ljubljenoj obećao da će joj iznajmiti stan u Njujorku, u kome bi se tajno sastajali.- Mala, mnogo mi se sviđaš, ne znam šta da radim više sa tobom... Voleo bih da za tebe iznajmim stan u Njujorku, ali da naučiš da pereš sudove i da za to ne sazna moja Igbala - rekao je Ekrem, a Vendi mu je odgovorila da to nije loše ideja!
Jevrić je na Svetski dan borbe protiv side dobio ulogu profesora, koji je držao predavanje o prenošenju ove bolesti i zaštiti pomoću „kurdoma i pranja".
- Kako se sida dobiva da vam ja kažem lično... Ako ja imam seksualne odnose sa nekom ženskom i nisam se izaprao, nisam oprao „dik", da izvinete, i otišao sam na drugu žensku... Nema veze da je ta ženska sto posto čista, ja dobivam sidu od one prve - rekao je Ekrem.
Jevrić je podelio seks na tri vrste - sa ženskom, sa čovekom i sa životinjom. A monoseksualizam je sa sva tri. Na kraju te zanimljive večeri Eva Ras se potresla kad su joj ukućani rekli da ima pogan jezik.Izvor: Press
 
Top