Šta je novo?

Ekrem nudio Vendi Mariji!

  • Začetnik teme ljubopitljiva
  • Datum pokretanja
ljubopitljiva

ljubopitljiva

Član
Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.069

Gospoda se pobednici „Evrosonga“ obraćao u muškom rodu

Ekrem Jevrić, učesnik treće sezone rijaliti programa „Farma“, je izgleda pomislio da je Marija Šerifović mladić, pa joj se dobar deo večeri obraćao u muškom rodu! I ne samo to!

On je u pop pevačici pronašao idealnog sagovornika za „muške lovačke priče“, a sve u vezi sa svojom ljubavlju Vendi! Naime, Vukelićeva i Ekrem su sedeli za stolom kada im se priključila Marija, pa je Gospoda poželeo da svoju dragu predstavi na pravi način.
Ekrem: Ona je moj veliki prijatelj. Ja i ona pravimo šouove ovde i sve tako. Gledao si nas? Veruješ u boga?
Marija: Gledao sam. Verujem.

.banner_text_link { text-align: right; }.banner_text_link a { font-size: 12px; color: rgb(204, 204, 204); }.banner_text_link a span { font-size: 10px; }.banner_text_link a:hover { color: rgb(102, 102, 102); } Ekrem: Je l‘te? Bravo, bate.
Posle ove Ekremove greške, koju mu Marija očigledno nije uzela za zlo jer mu je odgovorila u muškom rodu, usledila je još jedna posle nekoliko minuta razgovora, kada je Jevrić objašnjavao kakvu kožu ima Vendi.
Ekrem: Vendi ima kožu kao da ima dvanaest godina. Bebeću. Ima telo kao da ima osamnaest, dvadeset godina, dece mi.
Marija: Pa šta to radiš, Ekreme? Imaš još petnaest dana ovde. To će ti brzo proći.
Ekrem: Ti bi bio prvi da imaš šansu da joj vidiš telo, ali eto, u takvom smo položaju da možda nemaš vremena. Ti bi mi rekao da sam u pravu.
Govoreći o svom prijateljskom odnosu sa Vesnom Vukelić, Ekrem se svom „drugu“ Mariji poverio da nisu imali seks na farmi jer bi bili izbačeni.
Ekrem: Skinula je čarape. Ja gaćice nisam hteo. Takav je zakon, bate. Imali smo imitaciju. Nismo imali seks jer bi nas izbacili.
Marija: Šta će žena da ti kaže na sve ovo?
Ekrem: Žena možda ne gleda, a ako gleda, posle „Farme“ sam naje*ao kod nje.
Ipak, Jevrić je pred kraj večeri uspeo da skapira da je Marija žensko, pa kako bi se iskupio, brže-bolje ju je pohvalio rekavši da je najlepša žena na imanju i najbolja pevačica.

Jelena, bravo ti ga, bate!

Listi svojih ispada Ekrem je pridodao i trenutak kada ga je Eva upoznala sa Jelenom Karleušom.
Eva: Ekreme, dođi da te upoznam sa Jelenom Karleušom, našom najlepšom pevačicom.
Ekrem: Nisam ja znao da si ti Jelena. Ti si gospodče. Mi u Americi poludesmo za tobom. Au, Jelena, bravo ti ga, bate - divio se Ekrem Karleuši, dodelivši joj usput još koji kompliment.
Izvor:Alo
 
Top