Ekrem: Lupao sam igbali šamare!

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Njujorčanin priznao farmerima da je nekoliko puta šamarao svoju suprugu


30582.jpg


Ko se bije, taj se voli.
Tako bar misli Ekrem Jevrić. Popularni Crnogorac pričao je prekjuče u radionici sa Banetom, Pejom, Bakijem i Batom o strogom američkom zakonu o nasilju nad ženama i priznao da je i on nekoliko puta udario svoju suprugu Igbalu!

Ekrem je objašnjavao da u Americi muškarac može da završi u zatvoru ako maltretira i tuče ženu, a da se kažnjava čak i šamaranje. Na njegovu priču nadovezao se Baki, koji ga je pitao da li je on nekad udario suprugu Igbalu.

Ekrem se zbunio, pa je rekao da ženu, sa kojom inače ima četiri sina, nikad nije istukao, ali mu se dogodilo da joj lupi nekoliko šamara! Ostali su ga u čudu gledali, a on je nastavio da objašnjava kako to nije ništa strašno i da se nije događalo mnogo puta.

Šta o ovome misli Igbala, nismo uspeli da saznamo, jer se nije javljala na telefon. Ali, Ekrem joj je ionako već zadao dosta udaraca oblećući oko Vendi.

(I. V.)

„Vujaklija“ po Ekremu

Boki 13 je posle uspešnog zadatka „hipnoze“ rešio da svog prijatelja Ekrema Jevrića ispita i vidi koliko razume neke od reči i pojmova u srpskom jeziku.
Pitanje: Šta je etika?
Ekrem: Etika je ikvalitent za ljudski moral.
Pitanje: Šta je banka?
Ekrem: Banka je đe se čuvaju upotrebne stvari.
Pitanje: Šta je zub?
Ekrem: Pa zub je... teško je to pitanje, razumnost. Je l’ tako?
Pitanje: Šta je kafa?
Ekrem: Kafa je nikotin, kafetin, napitak što upotrebljavaju ljudske osobe.
Pitanje: Šta je glumac?
Ekrem: Čovek što je završio školu za vršenje glume.


Izvor: Kurir
 
Natrag
Top