Ekonomski fakultet

Član
Učlanjen(a)
30.07.2010
Poruka
6
Razmisljam da upisem ekonomski fakultet ali nemam predstavu o tezini fakulteta i o predmetima, mada mi mnogi kazu da je gradivo sturo i dosadno, pa bih htela da cujem misljenje ? :)
 
Član
Učlanjen(a)
21.07.2010
Poruka
2
Pre svega ni jedan fakultet nije lak,.. ja sam student Visoke poslovne skole, smer finansisko racunovodstvo i poslovanje u Novom Sadu i nisam nesto narucito zadovoljan! Ovde pa i na drugim fakultetima potrebno ti je dobro znanje engleskog jezika, poznavanje matematike i rad na racunaru, ostali predmeti su uglavnom svaki za sebe ali kud i kamo laksi za nauciti,.. Cesti predmeti na Ekonomskim fakultetima su: Racunovodstvo, Ekonomija, Pravo, Menadzment, Sociologija, Organizacija... moj savet ti je ako ako ne mozes da budes za knjigom bar sat vremena dnevno nemoj ni da upisujes fakultet! :D
 
Član
Učlanjen(a)
26.03.2011
Poruka
12
Zavisi sta volis. Kao neko ko je zavrsio pre 20 i nesto godina i kome sin sada studira drugu godinu, ekonomije. Mogu ga samo preporuciti. Sada ima mnogo zanimljivijih smerova nego u moje vreme. Unapred se spremi da posle faksa radis sve. Ekonomista ima najvise na birou rada.
 
Član
Učlanjen(a)
26.03.2011
Poruka
12
Na ekonomiji u BGD morace da se druzi sa knjigom 4 -6 sati dnevno minimum
 
Natrag
Top