Šta je novo?

Ejmi ponovo peva

P

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.512
Ejmi ponovo pevaTanjug | 03. novembar 2010. 14:45 |
Povratak problematične soul dive neće biti obeležen, kao što mnogi priželjkuju, njenom novom pesmom, već obradom klasika "It's My Party"

LONDON - Nakon problema sa drogom, razvoda i rada na jesenjoj kolekciji modne kuće "Fred Peri", britanska pevačica Ejmi Vajnhaus vratila se svojoj prvoj strasti - muzici.
Povratak problematične soul dive neće biti obeležen, kao što mnogi priželjkuju, njenom novom pesmom, već obradom klasika "It's My Party", koji je Kvisi Džons producirao 1963. godine, a izvodila Lesli Gor.
Pesma, koja je "procurila" nekoliko dana pre zvaničnog pojavljivanja na tržištu i već se može čuti na Jutjubu, nalazi se na kompilaciji obrada svetskih klasika "Q: Soul Boša Nostra", svojevrsnom omažu slavnom producentu Kvinsiju Džonsu.
Na albumu, u prodaji od 9. novembra, pored Vajnhaus radilo je nekoliko poznatih umetnika među kojima su Ašer, Džejmi Foks, Ludakris, Dženifer Hadson, Snupi Dog i Džon Ledžend.


Petostruka dobitnica Gremija, koja je poslednjih godina pažnju javnosti privlačila više ekscentricnim ponašanjem i ličnim problemima nego muzikom, nije objavila nijednu novu pesmu od 2006. kad joj je izašao njen zasad jedini studijski album "Back to Black".
 
Top