Član
- Učlanjen(a)
- 29.04.2009
- Poruka
- 3.068

Edin Skoric - Odbojkas 35 godina
197cm visoki odbojkaš i dugogodišnji odbojkaški reprezentativac Srbije rođen je u Bihaću, u Bosni. Tamo je živeo do druge godine, a onda se njegova porodica preselila u Zagreb gde su živeli do Edinove 16. godine. Imao je divno detinjstvo puno igre, smeha i podrške roditelja. U Zagrebu je zavšio osnovnu školu, započeo srednju, a onda je usledila još jedna selidba, u Beograd. Odbojkom je počeo da se bavi sa devet godina, a već sa šesnaest je potpisao prvi profesionalni ugovor.
Prvi put se zaljubio na moru sa 13 godina u Holanđanku. Kaže da nije zaljubljive prirode i da mu treba mnogo vremena za to. Ipak, u bivšu suprugu Ivanu zaljubio se na prvi pogled. Ivana i on imaju dvoje dece, a razveli su se prošle godine. Kaže da još nije uplovio u novu emotivnu vezu i da mu se ljubav na ostrvu sigurno ne može desiti jer je to kratak period da bi nekog upoznao. Survivor shvata kao igru, takmičenje i misli da tu nema mesta za romansu. Ali na ostrvu će biti mnogo lepih žena, a on je slobodan, pa ko zna...
Znatiželja, avanturizam i igra su razlozi njegovog učešća u Survivoru. Naravno da je i novac bitan ali Edin tvrdi da nije primarni motiv.
Najviše će mu nedostajati deca, kao i roditelji i prijatelji. Kada je ćerkici rekao da ide u Survivor ona ga je zamolila: "Molim te tata, čim dođeš na ostvo da nacrtaš veliko srce u pesku i da u njemu napišeš moje ime, da znam da misliš na mene". Bivša supruga Ivana, koja je pre dve godine i sama učestvovala u rijalitiju, dala mu je samo jedan savet: “Budi ono što jesi!”