Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Prelepe su erika... a znaš li da većinu ovih možeš sama da napraviš?
A ako te mrzi da praviš sama, mogu ti na fejsbuku preporučiti par njih koji rade ovakve minđuše po narudžbi i nisu mnogo skupe... Inače se prave od fimo i premo gline.
Moja prijateljica ima isti problem i resava ga tako sto kod zlatara pozlacuje ove delove koji doticu usnu skoljku... belim ili zutim zlatom.... Pa ako bas imas zelju i nekada te neke oduseve... eto resenja... Ili nadjes baju koji ce da ti naruci takve, rucno radjene od zlata ili platineHvala ti puno veoma si draga i pažljiva, samo imam jedan problem što nebih mogla da nosim pošto imam alergiju na sve što nije zlato, čak sam i na srebro alergična. Upravo je to i razlog što me ovakve stvari privlače. Inače volim neobične stvari uopšte. Ne volim se uklapati u strogo klasične modne šablone.
Hvala ti puno veoma si draga i pažljiva, samo imam jedan problem što nebih mogla da nosim pošto imam alergiju na sve što nije zlato, čak sam i na srebro alergična. Upravo je to i razlog što me ovakve stvari privlače. Inače volim neobične stvari uopšte. Ne volim se uklapati u strogo klasične modne šablone.