Šta je novo?
SerbianForum

Dobrodošli na SerbianForum.org, mjesto na kojem možete pronaći apsolutno sve, mjesto druženja i odlične zabave!

Džoni Dep se vratio kući posle skandala, fanovi zabrinuti zbog njegovog izgleda

  • Začetnik teme Iwaan
  • Datum pokretanja
Iwaan

Iwaan

Džoni Dep se vratio kući posle skandala, fanovi zabrinuti zbog njegovog izgledaPrvi put nakon što je objavljeno da se razvodi od Amber Herd, i da je optužen da ju je fizički zlostavljao, Džoni Dep pojavio se u Los Anđelesu.

On je proteklih nedelja zbog poslovnih obaveza uglavnom boravio u Evropi, i nije se oglašavao povodom šokantnih optužbi svoje supruge, niti povodom raznih spekulacija i glasina koje su se pojavile u medijima u vezi sa njihovim bračnim tajnama.

Izgleda da je slavni glumac rešen da uz pomoć smeha prebrodi ovaj težak period, pa se u subotu pojavio kao gost iznenađenja na večeri stend-ap komedije u jednom klubu u Los Anđelesu, kao podrška svom prijatelju Dagu Stenhopu. Podsetimo, ovaj komičar bio je jedan od prvih koji je stao u Džonijevu odbranu nakon što je Amber zatražila zabranu prilaska i pokazala modrice koje joj je suprug navodno naneo.

U jednom trenutku čak se i Džoni popeo na binu i pokušao da zasmeje posetioce kluba, koji su ga nagradili aplauzom.

Fotografije iz ovog noćnog izlaska zabrinule su njegove fanove, pošto su mnogi zaključili da je glumac smršao i da izgleda umorno. I Amber Herd je, kada je nedavno fotografisana u javnosti, izazvala strepnje za svoje zdravlje.


Izvor: blic.rs
 
Top