Džoni Dep se vratio kući posle skandala, fanovi zabrinuti zbog njegovog izgleda

Učlanjen(a)
24.07.2010
Poruka
6.013
Džoni Dep se vratio kući posle skandala, fanovi zabrinuti zbog njegovog izgleda

13ccf1d00341b6ca6796f1fba817fc13.jpeg


Prvi put nakon što je objavljeno da se razvodi od Amber Herd, i da je optužen da ju je fizički zlostavljao, Džoni Dep pojavio se u Los Anđelesu.

On je proteklih nedelja zbog poslovnih obaveza uglavnom boravio u Evropi, i nije se oglašavao povodom šokantnih optužbi svoje supruge, niti povodom raznih spekulacija i glasina koje su se pojavile u medijima u vezi sa njihovim bračnim tajnama.

Izgleda da je slavni glumac rešen da uz pomoć smeha prebrodi ovaj težak period, pa se u subotu pojavio kao gost iznenađenja na večeri stend-ap komedije u jednom klubu u Los Anđelesu, kao podrška svom prijatelju Dagu Stenhopu. Podsetimo, ovaj komičar bio je jedan od prvih koji je stao u Džonijevu odbranu nakon što je Amber zatražila zabranu prilaska i pokazala modrice koje joj je suprug navodno naneo.

U jednom trenutku čak se i Džoni popeo na binu i pokušao da zasmeje posetioce kluba, koji su ga nagradili aplauzom.

Fotografije iz ovog noćnog izlaska zabrinule su njegove fanove, pošto su mnogi zaključili da je glumac smršao i da izgleda umorno. I Amber Herd je, kada je nedavno fotografisana u javnosti, izazvala strepnje za svoje zdravlje.


Izvor: blic.rs
 
Natrag
Top