Šta je novo?

Džambo koji se predstavlja kao heroj iz Obrenovca uhapšen kao prevarant

UREDNIK
Učlanjen(a)
27.06.2011
Poruka
10.312
SAZNAJEMO Džambo koji se predstavlja kao heroj iz Obrenovca uhapšen kao prevarant
B. Vuković | 01. 06. 2014. - 18:37h
cat_icn_more.png
18:43h | Foto: You Tube | blic.rs
Slobodan Nedeljković zvani Džambo uhapšen je i određen mu je pritvor jer je pljačkao kuće i ljude glumeći spasioca u Obrenovcu, saznaje “Blic”.

476938_slobodan-nedeljkovic-dzambo-jutjub_ff.jpgOčekuje ga saslušanje. Kako saznajemo, Nedeljković je širio lažne informacije o svom životu.


Podsećamo, on je navodno izgubio ženu i dvogodišnjeg sina u poplavama, ali je potom spasavao ljude u Obrenovcu. Nedeljković je porodicu odveo u Veliko Polje kod tasta, smatrajući da će tamo biti sigurni od poplava. Kako je voda nadolazila, njegova žena, sin i tast su se popeli na krov, tast je otišao u kuću po ćebe, međutim kad se vratio Nedeljkovićeve žene i deteta više nije bilo.


Mediji su tada preneli i da je Nedeljkovićeva porodica, kad je imao šest godina, ubijena na Kosovu, a da je on kao izbeglica došao u Obrenovac 1999.


 
UREDNIK
Učlanjen(a)
27.06.2011
Poruka
10.312
01/06/2014 - 23:32
Džambo plakao kao kiša, njegova priča naježila policajce!
Džambo je u prvi mah pokušao da izbegne saslušanje, ali je pristao da se vidi sa obrenovačkim policajcima u hotelu u ovom gradu

Dzambo1t.jpg
Slobodan Nedeljković (26), poznatiji kao Džambo, koji je priveden u policiju jer je lagao da ima ženu i decu koja su nestala u poplavama u Obrenovcu, priznao je da je celu priču izmislio kako bi dobio kuću od države.


Džambo je, kako piše Informer, u prvi mah pokušao da izbegne saslušanje, ali je pristao da se vidi sa obrenovačkim policajcima u hotelu u ovom gradu.

- Sumnjali smo da laže već duže vreme, ali nismo hteli da dižemo paniku jer su još sveže rane od poplava. Juče smo zajedno sa njim posetili Bijelo Polje, gde je navodno poslednji put ostavio svoju ženu i dete. Dok smo se vozili u kolima delovao je izgubljeno, a zatim je pokušao da se pribere. Probao je nešto da improvizuje, da izmisli, ali je ubrzo i sam shvatio da je otkriven. Počeo je da plače kao kiša. Sve nam je priznao. Bukvalno. Plakao je kao malo dete. Svi smo se naježili – priča izvor Informera upućen u istragu.

dzambo-3t.jpg

Foto: Telegraf

Kada su ga inspektori policije upitali kako mu je palo na pamet da izmisli celu priču, Džambo je rekao da ni sam ne zna, ali da je hteo da mu se izgradi kuća.

- Na taj način je pokušao da privoli ljude dobre volje i državu da mu izgrade kuću. Tačno je da je on godinama živeo u teškoj finansijskoj situaciji, da je u poplavama izgubio stvari u iznajmljenoj kući i da je spasavao ljude, ali to što je izmislio za ženu i dete je obmanjivanje javnosti. Nismo mogli da ga urazumimo. Samo je plakao. Odvezli smo ga na saslušanje u Čukaricu gde će ostati u pritvoru – kaže sagovornik ovog lista.

(Telegraf.rs)
 
Top