Dvor: Ispao Joca, a Boki 13 priznao da se zaljubio u Đusa!

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.064
Dvor: Ispao Joca, a Boki 13 priznao da se zaljubio u Đusa!

Boki-13-i-Djus.jpg

Boki je objasnio da to nije ono "na šta su svi sada pomislili"...​

U petak uveče u finalnoj večeri rijalitija nećemo videti Jocu! Gost u studiju je bio Boki 13 koji je objasnio slučaj “izbacivanja” iz Srbije i u koga se zaljubio u rijalitiju.

Boki 13 kaže da je bio u policiji zbog toga što nije prijavio boravak u Srbiji, ali da nije bilo nikakvih problema jer je “Srbija zemlja u kojoj se poštuju zakoni i gosti tretiraju kao gosti”.

“Srbija poštuje strance koji ovde borave i rade i ja volim Srbiju”, rekao je Boki 13 i dobio aplauz.

Makedonac, koji je bio Đusova kraljica, kaže da se u rijalitiju desilo nekoliko pravih ljubavi za koje publika ne zna, ali to nije “trougao Joca – Nina – Stojan”, a onda je priznao: “Ja sam se zaljubio u Đusa!”

Zatim je objasnio da ljubav ima više oblika i da to nije ono “na šta su svi sada pomislili”…

A onda se ućutao, jer ga je voditeljka Aleksandra “optužila” da je umesto nje vodio emisiju kada je izašao sa Farme, tako da smo ostali bez komentara ko je najneuredniji učesnik, o kome se tek posle dva meseca raspravlja u “ružičastoj kraljevini”. Na tapetu su Urška, Bebi Dol i Danijel Pavlović koju su “najneuredniji i najdrskiji” učesnici.

Njih troje ovo nije mnogo pogodilo, kažu da nisu imali razloga da budu drugačiji i da su se trudili da sve “maksimalno ispoštuju, ali je to ponekad bilo nemoguće”, pa je pokoja ružna i drska reč izletela, a za prljavo suđe i razbacanu garderoba nisu imali vremena!?

Ipak, Boki nije mogao da ćuti pa je rekao da većina učesnika nije pokazala sve, jer nisu imali dobre “sparing partnere”.

“Mika nije imala priliku da sve pokaže. Da sam je ja uzeo pod svoje videli biste, ali ne stigoh.”

U petak uveče biće poznat pobednik rijalitija koji će osvojiti 50.000 evra i najspretniji, odnosno učesnik koji je uspeo da sačuva najviše zlatnika, koji će dobiti 10.000 evra, a Joca kaže da mu nije žao što to nije on.

“Bilo mi je odlično. Nije mi žao što sam ispao, a kada je Nina u pitanju – samo mi se dopala na početku. Tu nije bilo zaljubljenosti, a plakao sam samo zato što su me pogodile neke pesme jer sam emotivan.”

Njegov favorit za pobedu je Đus, a najviše zlatnika, tvrdi Joca, ima Lepa Lukić.

Izvor: Mondo
 
Natrag
Top