Dvor: Đus je kralj!

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Dvor: Đus je kralj!

Pobednik prve sezone rijaliti šou programa Dvor je reper Ivan Ivanović Đus! Đus je sa osvojenih 50,69 odsto glasova publike i 344 "uštekovana" zlatnika osvojio i prvu i drugu nagradu - ukupno 60.000 evra!

v200098p0.jpg




v200098p1.jpg




v200098p2.jpg







Možda je pogrešio na Farmi, ali je zato na Dvoru "objasnio" kako se uzimaju dukati - hiphoper koji voli da sluša Šemsu Suljaković, frizer i vlasnik hita "Keš, kolica" Ivan Ivanović Đus, nakon 54 dana izlazi iz kraljevstva televizije Pink bogatiji za 60.000 evra.

"
Posle one Farme imao sam osecaj da sam razočarao ljude, sad mi je drago da vidim da nisam", rekao je pobednik prve sezone Dvora. "Zahvalio bih se svima koji su bili uz mene i tokom Farme 2, koji su me shvatili i prihvatili, jer nije lako biti reper ni na Farmi ni u ovoj zemlji. Mislim da sam uspeo da ostanem smiren i hvala svima što su mi dozvolili da istrčim ovu trku do cilja".

U ovoj rijaliti borbi Đus je zasluženo pobedio - to ne govori samo činjenica da je tokom ova dva meseca bio favorit skoro svim svojim saborcima, već broj glasova publike koja ga je nagradila zbog zabave koju im je pružao tokom svakog uključenja na Dvor - u "foto finišu" sa Danijelom Pavlovićem, Đus je osvojio
50,69 odsto glasova publike.

Kralj čija je prva naredba bila da mu se ispolira vazdušni đon je učio Lepu šatrovački, branio svoju "bejbi malenu" - kraljicu Bokija 13 od nasrtljivih muških pogleda, frizirao lepotice iz kraljevstva, gacao po blatu kako bi pronašao zakopano blago, vozio kraljicu narodne muzike u (građevinskim) kolicima i pobedio.

Što se tiče druge, utešne nagrade od deset hiljade evra...ona je umalo otišla u ruke Lepe Lukić koja je priznala da je svojih 189 dukata "
krila u gaćama", a onda je Đus progovorio...

"
Štedite kad imate, ne poslednjih pet dana. Ja štedim od petog, šestog dana…imam neke dukate koje su mi ostavljali ljudi, onda sam našao Vanesinu torbicu, a i varam malo bolje od ostalih…našao sam Firčijev štek! ".

Nakon nekoliko minuta objašnjavanja i otkrivanja malverzacija i štekova ("ispod kade, tuširali ste se na zlatu svaki dan") Đus je sačuvao 344 dukata i tako postao bogatiji za još “
deset soma”.

Ovako se to radi...


U superfinale se poslednje večeri plasiralo šest takmičara.
Prva je ispala Nina Vorkapić (6,96 odsto glasova publike), potom Bebi Dol (8,1), Nemanja Nikolić (11,44), a onda i Lepa Lukić sa 11,99 odsto glasova publike. Taj “začarani krug” je zatvorio poslednji izbačeni učesnik Danijel Pavlović, koji je u duelu sa Đusom osvojio 49,31 odsto glasova publike. Prva sezona Dvora ostaće upisana velikim slovima u "istoriju srpskih rijalitija" brojem odlaska u Urgentni centar, fizičkom napadu, sednicama koje je RRA zakazivala, javnoj raspravi kojom su zabavni šou programi ovakvog tipa okarakterisani kao medijske zveri, tužbi protiv Miloša Bojanića i Maje Nikolić, reakciji ambasade Izraela i, tek na kraju jednom takmičaru kojeg je publika volela više od ostalih...pobedniku.


( MONDO )
 
Poslednja izmena od urednika:
Natrag
Top