Član
Učlanjen(a)
24.12.2010
Poruka
15
ima laptop msi cr 500 na njemu je dvd kombo uredjaj HL-DT-ST DVDRAM GT10N SCSI.Imam problem nece da cita dvd diskove samo obicne cd-ove jedino hoce prazan dvd i rezac mi radi lepo samo dvd citac zeza.Da li da skinem noviji firmware?Ili je do lasera???

Član
Učlanjen(a)
27.09.2010
Poruka
229
ima laptop msi cr 500 na njemu je dvd kombo uredjaj HL-DT-ST DVDRAM GT10N SCSI.Imam problem nece da cita dvd diskove samo obicne cd-ove jedino hoce prazan dvd i rezac mi radi lepo samo dvd citac zeza.Da li da skinem noviji firmware?Ili je do lasera???
Probaj sa cistacem DVD/CD da ubacis u DVD i malo precisti laser pa onda dalje trazi greske.

Učlanjen(a)
15.02.2011
Poruka
2
nemoj da stavljas novi firmware ako ne treba-nekada ce losije da ti radi rezac a vise ne mozes da vratis prethodne postavke.Daj nam neki screen o problemu pa cemo ga postupno resavati,pozz

Član
Učlanjen(a)
24.12.2010
Poruka
15
ok videcu da nadjem taj cistac hvala,vladicaban rezac mi radi super i reze sve diskove i dvd i obican cd ,a citac nece da ocita pun dvd disk dok obicne cd cita lepo eto....prazan dvd mi ocita ja nesto narezem a on ne moze to posle da otvori ali bilo gde kad ubacim taj dvd on radi samo kod mene nece

Natrag