Dva nova klizališta - u Delta sitiju i u Ušću

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.979
Dva nova klizališta - u Delta sitiju i u Ušću

Mondo 11.12.2009 20:53


Beograđani dobijaju nova klizališta u sklopu dva najveća tržna centra - Delta sitiju i u Ušću.

Ljubitelji klizanja u Beogradu moćiće od subote da uživaju u besplatnom klizanju u sklopu šoping centara "Delta siti" i "Ušće", saopšteno je iz tih kompanija.

U okviru šoping mola "Delta siti" biće otvoreno besplatno klizalište, kako bi posetioci, pored kupovine, mogli da uživaju u zimskim čarolijama, navodi se u saopštenju te kompanije.

Klizalište će biti otvoreno do 15. februara naredne godine, svakog dana od 10 do 22 sata.

Od subote, u šoping centru "Ušće", u okviru manifestacije "Ušće novogodišnjih želja", svi ljubitelji klizanja moćiće da uživaju u novom klizalištu.

Posetioci će, pored besplatnog ulaza, biti u prilici da, bez novčane nadoknade, iznajme i klizaljke.

 
Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Neka hvala! Kad je kod mene prošle godine otvoreno klizalište, hteo i ja malo da glumim ludilo, da se jurim sa klincima. Gledam deca 10,11,12 godina baš uživaju... Znate kako je Bambi prošao na ledu?
 
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.979
Ja i ne pokušavam. Plašim se, iskreno rečeno. Ipak imam i dovoljno godina, i dovoljno sam visoka i teška da uopšte ne bi bilo naivno pasti.
A ova dva, čak i da idem na klizanje, verovatno ne bih posećivala, jer iz principa još nisam otišla ni u Delta city ni u centar Ušće.
 
Član
Učlanjen(a)
01.12.2009
Poruka
323
Ovo svake godine je bilo ali ispred Hotela Jugoslavija, pre par dana sam bio do TC Ušće i bio tu kada su postavljali sve to, baš je super izgledalo, ali mene blam da se vozim na tome, prvo što ne znam a drugo padaću na svaka dva minuta :)

Inače i ja isto ne volim Deltu i Ušće, ali odem ponekad samo zbog bioskopa jer su suuuuper, a i malo sednem na kafu sa devojkom pa se smejemo nafuranim ribama i frajerima koji dodju tamo da "poziraju" i glume neko ludilo :D
 
Član
Učlanjen(a)
08.09.2009
Poruka
1
Samo da pitam, da li je ograniceno po uzrastima klizanje?
Tj. da nije samo za decu :(
Hvala! :)
 
Natrag
Top