Šta je novo?

Dusko Seks Savetnik

  • Začetnik teme macula
  • Datum pokretanja
M

macula

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.067
Dusko Seks Savetnik

Ako niste sigurni kakvu ženu treba da nađete - možda vam pomogne Duškova mudrost. Mora da bude vodolija i ne sme da ima dugačke prste na nogama!​


Duško Bogdanović, 55-godišnjak iz Galibabinaca kod Svrljiga, zna tajnu o ženama. Odnosno, on veruje da zna kakve su žene "opasne" i loše po muškarce i kakvu bi Veliki Brat trebalo da oženi. Ako već nije ženjen.

Ćaskajući sa Velikim Bratom u ispovedaonici tokom prvomajskog jutra, Duško je otkrio zašto su neke žene za izbegavanje, pritom opisujući Tamaru.

Naime, jedan Tamarin prst na nozi je veći od palca i u njegovom kraju važi teorija da su te žene opasnije i lošije za muškarce. "Taj koji bude njen muž je iz mesta naj****! Njen prst je veći od golemčeka. Te žene vole da komanduju", prosuo je Duško narodnu mudrost iz svog kraja.

Duško se pritom "pozvao" i na horoskop. Odnosno, na ono što ga je o tome naučio Horvat.

"Hori mi je pričao o tim horoskopskim znacima. Ja o tome ne znam mnogo. Ali, Horija cenim i poštujem i on zna. On mi je rekao da su Vodolije najbolji ljudi. I Hori je vodolija. I moja žena Radojka je vodolija i ona je stvarno mnogo dobra preko mene. Nisam sve zapamtio što mi je Hori rekao, ali znam da su Vodolije najbolji ljudi, a Škorpije su opasne. Tamara je škorpija", rekao je Duško.

Potom je posavetovao Velikog Brata.

"Veliki Brate, ako niste ženjeni, ja vam preporučujem da nađete Vodoliju. Ako ste ženjeni, onda u redu, ako niste onda da znate - samo vodolije", rekao je Duško.

Veliki Brat mu je na to rekao: "Aha, Duško, znači da nađem ženu koja ima normalne prste i koja je Vodolija".velikibrat.us
 
Top