Šta je novo?
SerbianForum

Dobrodošli na SerbianForum.org, mjesto na kojem možete pronaći apsolutno sve, mjesto druženja i odlične zabave!

Đus zadovoljan: Osvetlao sam obraz porodici Ivanović!

  • Začetnik teme macula
  • Datum pokretanja
M

macula

Član
Đus zadovoljan: Osvetlao sam obraz porodici Ivanović!

Đus: "Imam 29 godina i vreme je da rešim neka životna pitanja."​

“Drago mi je što sam posle rijalitija “Farma”, iz kojeg sam izbačen i okarakterisan kao negativan lik, sebe predstavio u drugom svetlu! Pokušao sam da budem smireniji i mislim da sam uspeo da oni koji su se razočarali u mene sada budu ponosni”.

Reper Ivan Ivanović Đus apsolutni je pobednik prvog serijala rijalitija “Dvor” i posle 54 dana otišao je kući bogatiji za 60.000 evra. Đus je sa najvećim brojem glasova gledalaca televizije Pink osvojio prvo mesto i nagradu od 50.000 evra, ali je ujedno imao najveću ušteđevinu u zlatnicima, pa je nagrađen sa dodatnih 10.000 evra.

Do poslednjeg trenutka u stopu su ga pratili pevači Danijel Pavlović i Lepa Lukić. Među poslednjima, iz palate su sinoć izašli i manekenka Nina Vorkapić, pevačica Bebi Dol i “Grandova” zvezda Nemanja Nikolić.

Desetak minuta pre ponoći, sinoć su rame uz rame stajali reper Ivan Ivanović Đus i Danijel Pavlović, očekujući koji će od njih dvojice sesti na tron i staviti krunu apsolutnog kralja prve sezone rijalitija “Dvor”. Sa 50,69 odsto glasova, Đus je dobio naklonost publike, dok ga je Danijel pratio sa 20,84 odsto glasova. Reper je kačket zamenio krunom i ponosno seo na tron kao pobednik prvog rijalitija čiji je idejni tvorac televizija Pink.

“Drago mi je što sam posle rijalitija “Farma”, iz kojeg sam izbačen i okarakterisan kao negativan lik, osvetlao prezime porodice Ivanović. Pokušao sam da budem smireniji i mislim da sam uspeo da oni koji su se razočarali u mene sada budu ponosni. Nije lako biti reper u rijalitiju, ali ni u Srbiji. Novac ću potrošiti pametno jer imam 29 godina i vreme je da rešim neka životna pitanja”, rekao je Ivan, dok su mu u zagrljaj pohrlile majka Vesna i devojka Danijela.

Iako su mnogi očekivali da će Lepa Lukić sa 189 ušteđenih zlatnika osvojiti nagradu od 10.000 evra, Đus ih je sve iznenadio kada je izvadio tri vrećiće, u kojima su se nalazila 344 zlatnika, čime je dobio i drugi ček.

On je za uspomenu iz palate u Šimanovcima poneo sliku sa zida, koju je nazvao “Lepe pi”, dok je drugoplasirani Danijel poneo kalorifer. Bez obzira na to što je posle Đusa imao najveću podršku publike, Danijel nije osvojio nijednu nagradu.

“Čast mi je što sam uopšte došao do finala, ovo je za mene pobeda. Nisam očekivao da pored toliko poznatijih ljudi ja budem taj koji će rame uz rame stajati sa Đusom do poslednjeg trenutka. Drago mi je što je on pobedio jer je bio jedan od mojih favorita”, istakao je Danijel, kojeg je iz studija kući odvezla sestra Marija Šerifović.

Izvor: Press Online
 
Top