Šta je novo?
SerbianForum

Dobrodošli na SerbianForum.org, mjesto na kojem možete pronaći apsolutno sve, mjesto druženja i odlične zabave!

Đus uzima i prvu i drugu nagradu?

  • Začetnik teme macula
  • Datum pokretanja
M

macula

Član
Đus uzima i prvu i drugu nagradu?

Đus svoje zlatnike vešto krije po saksijama!​

Ivan Ivanović Đus dobro je naučio lekciju na Farmi. Toliko dobro da bi mogao da uzme i prvu i drugu nagradu u rijalitiju ”Dvor Srbija”. Prema glasanju publike na tri foruma Đus ubedljivo vodi. Verovatno ima i najviše zlatnika, koje odlično krije po saksijama!

Prema mnogobrojnim anketama širom interneta, Đus ubedljivo vodi sa čak 68 procenata glasova publike. Njegov prvi pratilac je Dragana Šarić- Bebi Dol sa skromnih 13 posto. Tako da, ako se Bebicini glasači ne probude poslednjeg dana, računica je prilično jasna.

Takođe, neki od onih koji su ispali, i koji poznaju situaciju “na terenu” tvrde da je Đus bio najveća štekara, pardon štediša, pa se čini i da je sakupio najveći broj zlatnika, što obezbeđuje drugu nagradu. I kamere na Dvoru su Đusa uhvatile u nekim smešnim situacijama koji nam govore da se ozbiljno priprema (makar) za drugu nagradu. A ako upadne i prva, neće biti loše, samo će se sabrati.


Po proceni Dejana Milićevića Đus ima između 300 i 500 zlatnika​


Dejana Milićevića smo pitali da li misli da Đus ima najviše zlatnika, a on nam je samo potvrdio naše pretpostavke.

“Dobro vam se čini. Po mojoj proceni, ima između 300 i 500 zlatnika. Koliko imaju ostali? Ha, to ćemo tek da vidimo kad krenu da vade iz svojih štekova. Mislim da je i Bebica puna zlatnika jer joj je Firči ostavio svoje”, kaže Dejan Milićević.

Na naš komentar da bi Đus vrlo lako mogao da dobije obe nagrade, Deki se nasmejao i samo rekao – Pa šta, sreća ne bira gde udara. Po meni on i treba da pobedi i sasvim je ok da osvoji dve nagrade!

Kad je Dvor počeo, svaki podanik kraljevstva u Šimanovcima dobijao je nedeljno po 100 zlatnika. Od te sume im je za trošak ostajala polovina jer su 50 zlatnika morali da vrate vladarima. Poslednjih nedelja produkcija nije bila toliko izdašna. Sledovanje su im smanjili prvo na deset zlatnika, ali su im poslednje nedelje i to ukinuli.

Izvor: Puls-online
 
Top