Đus uzeo 60.000 evra u rijalitiju!

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.064
Đus uzeo 60.000 evra u rijalitiju!

djus-pobednik.jpg
Imao je kolica, postao je šmekerica a na kraju je uzeo i keš!​

Poznati reper Ivan Ivanović Đus uspeo je da potvrdi izreku da čovek najviše nauči na sopstvenim greškama upravo u ovoj sezoni “Dvora”, iz koje je sinoć izašao kao pobednik, uzevši pritom prvu nagradu u iznosu od 50.000 evra!

I Kao što je “Alo!” prvi i objavio još pre desetak dana, poznati reper je već neko vreme ubedljivo vodio, tako da je postojala samo teoretska šansa da neko drugi trijumfuje u superfinalu.

Njegov glavni konkurent za prvo mesto i veliko iznenađenje serijala Danijel Pavlović morao je da se zadovolji titulom vicešampiona rijalitija. Iako je prvih mesec dana bio gotovo neprimetan, a tek poslednjih nekoliko dana živnuo, to je očigledno izazvalo simpatije publike, koja ga je svojim glasovima smestila na tu zavidnu poziciju.

Kraljica narodne muzike Lepa Lukić završila je na trećem mestu a svoje poslednje minute u dvorcu iskoristila je da pozdravi, između ostalog, i svoju plastičnu lutku Milicu. Lepa je objasnila da je izgladila sve nesporazume sa Draganom Tripić, sa kojom se prilikom ponovnog susreta srdačno izljubila.

Inače, u finalu “Dvora” prva je ispala manekenka Nina Vorkapić, koja nije želela da kaže da li će nastaviti svoju romansu sa MC Stojanom i van rijalitija.

Odmah posle nje i Bebi Dol se oprostila od 50.000 evra, jer je imala nedovoljan broj glasova da bi nastavila takmičenje. Publika ju je dočekala ovacijama, čime je dokazala da je bila jedna od omiljenih dvorjana u ovoj sezoni.

Iako je važio za favorita, ali i zbog toga što je u “Grandu”, koji dokazano ima jaku glasačku mašineriju, folk pevač Nemanja Nikolić zauzeo je tek 4. mesto u rijalitiju.

Dupla kruna!

Ivanoviću je ujedno pripala i druga nagrada od 10.000 evra, jer je prikupio najviše dukata, tačnije 334. Zanimljivo je da da niko od finalista sem Lepe Lukić nije imao kod sebe ni jedan jedini zlatnik. Ona je sakupila ukupno 189 zlatnika, međutim, to nije bilo dovoljno da bude nagrađena evrima.

Repera devojka čekala u studiju!

Poznatog repera sinoć je u studiju dočekala devojka Danijela, sa kojom je već deset godina u vezi. Krijući se od fotografa, Đusova izabranica bila je sve vreme u Šimanovcima, a kada je pobednik “Dvora” ulazio u studio, poletela mu je u zagrljaj! Nakon završetka televizijskog prenosa, zajedno su nestali u nepoznatom pravcu.

Konačan rezultat

ĐUS 50, 69 %
DANIJEL 20, 84 %

Izvor: Alo
 
Natrag
Top