Đus blizu pobede

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Đus blizu pobede





Izvor: Blic M. Radojković | 11. 03. 2011. - 00:02h

Prvi serijal „Dvora“, koji je počeo da se prikazuje 15. januara, konačno se završava večeras. Pobednik će osvojiti 50.000 evra, a onom finalisti koji na kraju bude imao najviše zlatnika kod sebe biće uručeno utešnih 10.000 evra. Prema mišljenju čitalaca „Blica“, Ivan Ivanović Đus najviše zaslužuje da ponese titulu prvaka.
124009_zabdvor-djus_f.jpg


Ivan Ivanović - Đus - 53.2%

Đus je još u „Farmi“ bio favorit, a kada je ušetao u „Dvor“, mnogi su mu prorekli pobedu. Vrlo je blizu cilju i čak 53,2 odsto naših čitalaca bi volelo da on pobedi. Osim Đusa, favoriti su i Danijel Pavlović i Bebi Dol, ali oni imaju daleko manje glasova - 16,7 odsto i 12,1 odsto.

124010_bebi_kf.jpg
Bebi Dol - 12,1%

Đus je tokom „Dvora“ bio zabavan, ali i miran i povučen, za razliku od burnog učešća u „Farmi”.

Trudio se da ne ulazi u rasprave, a najviše se snalazio u ulozi kralja, zbog čega svi misle da je zgrnuo najveći novac i da je dobar kandidat i za drugu nagradu od 10.000 evra.

124011_danijel_kf.jpg
Danijel Pavlović - 16,7%

Interesantno je da je Đus pre nekoliko dana napravio dogovor s Lepom Lukić da pokušaju da zajedno osvoje drugu nagradu.

Oni su razmatrali da sjedine dukate i posle podele nagradu na ravne časti. - Podelićemo proporcionalno tome koliko ko ima dukata - objasnio je Đus, a Lepa se složila.

124012_joca_kf.jpg
Jovan Stefanović - 6,3%

Osim Đusa, „Dvor“ su mahom obeležili skandali. Bilo je tuča, svađa, vređanja na rasnoj i nacionalnoj osnovi, povreda, nebrojenih odlazaka u Urgentni centar.

Svađa između Miloša Bojanića i Ivana Fecea Firčija ponovo je činila okosnicu emisije, s tim da je ovoga puta dobila jedan dublji i ozbiljniji nivo.

124013_lepa_kf.jpg
Lepa Lukić - 5,5%

Miloš je potpuno neukusno vređao Firčija, koji ga je potom gađao flašom, da bi na kraju bio diskvalifikovan.

Mnogo veći skandal odigrao se kada su Miloš i Maja vređali Jevreje, te je Maja zamoljena da napusti šou i izgleda da joj se sprema tužba.

124014_nina_kf.jpg
Nina Vorkapić - 3,1%

U Urgentni centar se išlo iz različitih razloga - Nemanja i Mika su se povredili tokom zadataka, a Ćemu i Lepoj Lukić je skočio pritisak tokom svađa.

S druge strane, kada govorimo o ljubavi, Urška je ovog serijala bila pravo otrkiće kada se, na samom početku, već u prva tri dana poljubila i pomazila s polovinom muških ukućana.

124015_nemanjanikolic_kf.jpg
Nemanja Nikolić - 2,6%

Prvo je bila intimna sa Ćemom, potom sa Stojanom, koji ju je nagovarao na seks, Joci i Deniju je dozvoljavala da joj pipaju grudi, ali je najveću pažnju izazvao njen odnos s Mitrom Mirićem, kome je dozvolila da joj skida pantalone.

I manekenka Nina Vorkapić se upustila u ljubavne igrarije, te se čas muvala s Jocom, čas ljubakala sa Stojanom. Ipak, nijedna ozbiljna ljubav se nije desila u ovom serijalu.

Iako se činilo da, nakon poslednja dva serijala „Farme“, neće moći da se ponovi tolika količina vulgarnosti i promocija najnižih ljudskih osobina, ovaj „Dvor“ nam je dokazao da uvek ima gore od goreg i da uvek postoje ljudi koji su spremni na sve zarad ciljeva, pa i da prodaju svoje dostojanstvo, ljudskost i moral.


Anketa: Ko će pobediti u rialiti serijalu


124016_mika_kf.jpg
Mika Kostić


- Moji favoriti su ispali, ali sada navijam za Đusa i Jocu. Đus je od samog početka bio najkorektniji takmičar, a Joca je moj dobar prijatelj. Kada su u pitanju žene, to bi bila Lepa Lukić. Mislim da je Đus skupio najviše para za drugu nagradu.


124017_cukic_kf.jpg
Dejan Cukić


- Moj favorit je Đus. Mislim da je od početka do kraja bio najzabavniji i duša ekipe. Osim njega, objektivno gledano, i Joca ima šanse, on je vrlo drag i simpatičan dečko. Mislim da su oni miljenici publike koja glasa. Ne znam ko bi mogao da osvoji drugu nagradu.


124018_milicevic_kf.jpg
Dejan Milićević


- Pobediće Đus ili Joca. Mislim da obojica imaju veliko glasačko telo. Joca je mlad, perspektivan, lepo vaspitan i bilo bi dobro da taj novac uloži u karijeru, koja će sigurno biti blistava, a Đus je zabavan i dobar, vredan čovek i zaslužuje pobedu.


124019_igorx_kf.jpg
Igor Kostić

- Bilo bi najbolje da pobedi Đus. On je konstantno bio dobar za šou. Mislim da Joca ima najviše zlatnika zato što smo na početku Dejan, on i ja imali dogovor da ostavljamo zlatnike. Zlatnike mu je verovatno ostavio i Deni, tako da je sigurno uštedeo.
 
Natrag
Top