Druga strana ljubavi ili da li je i ovo ljubav?

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Još jednom...treba razlikovati slučajeve gde crkveni i civilni zakoni nešto zabranjuju i slučajeve gde su samo i isključivo u pitanju shvatanja određene sredine...Ako je reč o prvom primeru tj devijacijama mislim da se uvek može poći od razlikovanja dobrog i lošeg. Jedno je dobro drugo je loše, posledice jednog su takve posledice drugog ovakve. Ako ne postoji staloženost i mentalna snaga da se donese jasna odluka to je već stvar za stručnjake...
A primera tj ispovesti na netu ima raznih. Ne sumnjam da ima istine ali i izmišljanja...pošto znam neke koji su davno pisali tj lagali o nekim svojim iskustvima pa je to sa odgovorom psihologa izlazilo u časopisima.
Evo i primera sa foruma http://serbianforum.org/ljubav-seks-romantika/148550-zabranjeni-seks.html

Član
Učlanjen(a)
26.04.2011
Poruka
277
Još jednom...treba razlikovati slučajeve gde crkveni i civilni zakoni nešto zabranjuju i slučajeve gde su samo i isključivo u pitanju shvatanja određene sredine...Ako je reč o prvom primeru tj devijacijama mislim da se uvek može poći od razlikovanja dobrog i lošeg. Jedno je dobro drugo je loše, posledice jednog su takve posledice drugog ovakve. Ako ne postoji staloženost i mentalna snaga da se donese jasna odluka to je već stvar za stručnjake...
A primera tj ispovesti na netu ima raznih. Ne sumnjam da ima istine ali i izmišljanja...pošto znam neke koji su davno pisali tj lagali o nekim

svojim iskustvima pa je to sa odgovorom psihologa izlazilo u časopisima.
Evo i primera sa foruma http://serbianforum.org/ljubav-seks-romantika/148550-zabranjeni-seks.html

Postujem i cenim sve sto ste rekli o ovoj temi i hvala na smernicama.Pametnom je i jedna dosta,kako kaze nas svet.
A za sve one koji zele informaciju vise preporucila bih da ne prave istu gresku kao ja nego da u starijim postovima pronadju odgovore na svoja pitanja.Situacije i ljudi se menjaju ali moralnost,casnost, je stvar pojedinca i u tome je ljudska vrednost i na osnovu toga ce te lakse doneti neku zivotnu odluku.Ili jesi ili nisi.

Natrag