drajveri za vebcam

Član
Učlanjen(a)
02.08.2010
Poruka
1
Cao svima! imam veliki problem,pomozite ako mozete...imam vebcam genius VideoCAM Trek,ali nemam drajvere za nju.Na netu sam nasao ali svi su za xp,a ja imam win7.kako da nadjem odgovarajuci drajver ili da li postoji sansa da se nekako ovi od xp prebace da budu za win7? Svaka pomoc je dobrodosla!Unapred hvala!

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Naso sam ti na netu driver-e za Vistu.....trebalo bp da ti radi sa tim..... ( stvarno nigde nema za Win7 )

Probaj .....to su driveri......ako radi - Radi .....ako ne radi ....nema veze ....komp ga nece koristiti.....( ne instaliras PhotoShop...nego driver ).....evo ti link dole....

Genius VideoCAM Trek Webcam Driver - DownloadNew.org

Član
Učlanjen(a)
06.09.2009
Poruka
1.394
Tesko da ces naci drivere za Win 7, ako je 64-bitni, probaj sa driverima za XP x64.

Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
156
Cao svima! imam veliki problem,pomozite ako mozete...imam vebcam genius VideoCAM Trek,ali nemam drajvere za nju.Na netu sam nasao ali svi su za xp,a ja imam win7.kako da nadjem odgovarajuci drajver ili da li postoji sansa da se nekako ovi od xp prebace da budu za win7? Svaka pomoc je dobrodosla!Unapred hvala!

Rijetko koji driver od xp-a ne radi sa win7.
Probaj pokrenuti instalaciju drivera kao administrator
Druga mogučnost je otići u device manager,na njemu će ti biti onaj žuti trokutić,otvori njegov prozori na alatnoj traci probaj preko "update" - from computer ili detination folder(tamo gdje ti se nalazi)
imaš i treći izbor- nađi bokijev tutorijal sa onim robot nešto programom koji će ti drivere pretražiti na netu ili si skini driver genius ili driver detective ali s licencom

Član
Učlanjen(a)
17.05.2010
Poruka
27
Zdravo svima, i ja imam problem sa kamerom. sve je dobro radilo dok mi nije bio oboren sistem. nakon tog, kad instaliram drajver i ukljucim kameru u racunar, uopste nece da je ocita kao da je nisam ukljucio, pise no video capture hardvere. imam racunar asus M2NPV-VM. mozete li mi ikako pomoci. hvala

Mlada nada
LEGEND
Učlanjen(a)
08.04.2010
Poruka
1.292
Zdravo svima, i ja imam problem sa kamerom. sve je dobro radilo dok mi nije bio oboren sistem. nakon tog, kad instaliram drajver i ukljucim kameru u racunar, uopste nece da je ocita kao da je nisam ukljucio, pise no video capture hardvere. imam racunar asus M2NPV-VM. mozete li mi ikako pomoci. hvala

1.Koji OS koristis
2.Koju kameru imas

Član
Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
49
meni kamera na lap topu naopako nikako da je okrenem drajver koji sam dobio sa lap topom ne pomaže
lap top asus K51A OS xp ima na njemu

Član
Učlanjen(a)
29.09.2010
Poruka
142
Ako je moguce odnesi gde si kupio lap top da ti to rese ako nije i ne pomaze da ti sam pronadjes na netu drajver,ali prvo moras da vidis koja je kamera(verovatno chikoni)a mogu biti tri razlicite javni pa cu da pronadjem detaljno kako se to sredjuje.ja sam imao taj problem sa zeninim lap topom i pronasao sam na nekom ruskom sajtu kako se to sredjuje jer mi nije pomoglo ni sto sam nasao drajver.Moras u bazi registry da napravis neke izmene al sad da me ubijes ne mogu da trazi gde sam to zabelezio....ali ako nista ne uradis potrudicu se ...ili neko drugi ima brze resenje.pozz

Dodato posle 3 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
Ovo je za "Wecko"
Jesi li provbao da ti to win 7 sam odradi..Ja sam imao xp na lap topu starom 5 godina hp compaq nx9420 pa sam instalirao w7 ultimate i on mi lepo sve sam odradio iako sam citao po raznim forumima kako ljudi ne mogu da nadju drajvere bas za isti lap top kao moj

Poslednja izmena:
Natrag