Drajveri za U2IrDA mini

Član
Učlanjen(a)
15.01.2011
Poruka
5
Drajveri

Hvala ti Culibrkd na trudu. Na zalost nije dovoljno. Taj drajver sam i ja pronasao odnosno nije problem u drajveru nego u nekom mikrosoftvom dodatku. Da li za windovs ili za sam drajver(wireless karticu) neznam. I plus uz to sam skinuo Netframe work koji isto neophodan. Molim tebe i druge ljude na ovom forumu ako znate nesto vise da mi pomognete. Unapred hvala!

Član
Učlanjen(a)
15.01.2011
Poruka
5
Odgovor

Ne pjavljuje mi se greska, jednostavno nece da radi. U donjem desnom uglu pojavi se onaj plavi rak (Real tek 8187 wireless LAN) sa crvenim krsticem. Kad kliknem na njega prozor trepne jednu sekundu i ugasi se. Kad odem na "Device manager" 802.11 g WLAN je obelezen sa zutim znakom pitanja. Buni me sto je to Gembird NICW-U3 a kad skinem drajver za njega i instaliram ga prikaze mi se Real tek 8187 a u Device menageru i dalje zuti znak pitanja.

Član
Učlanjen(a)
06.09.2009
Poruka
1.394
Nisi napisao koja je maticna ploca?
Posto pretpostavljam da je integrisan wifi...
Jesi li probao sa Driver genius Pro da skines i instaliras driver?

Član
Učlanjen(a)
15.01.2011
Poruka
5
Hvala!

Konacno sam uspeo da nadjem pravi drajver uz pomoc Driver Genius Professional-a. Naravno hvala svima koji su mi pomogli a narocito Nikoli koji me je uputio na Driver Genius. Nije mi jasno ako mi je wireless usb kartica "Gembird NICW-U3" kako je moguce da njen drajver sa Gembird-ovog sajta ne radi a radi Realink drajver koga je Driver Genius iskopao od negde. Hvala jos jednom i Pozdrav!

Natrag