Drajveri za Hp Pavilion dv5-1217ez

Učlanjen(a)
12.11.2012
Poruka
5
Zdravo,trebaju mi Drajveri za Hp Pavilion dv5-1217ez za blutut i infrared.Imao sam ih na Windows Visti ,ali sad na Windows 7 64bit ih nemam.Da li neko zna kako da ih nađem.Našao sam ih na oficialnom sajtu i instalirao ali neće da rade.

Učlanjen(a)
15.12.2013
Poruka
9
Prvo odes na sistem menadzment (control panel/device manager), nadjes tamo konponentu koja nije ok (pored konponente koja ne funkcionise imas zuti znak pitanja) ! Kliknes na konponentu , pa ti se otvori drajver, desni klik na drajver , update driver Pita te (otvori padjuci meni) I-SEARCH AUTOMATICALLY (TO KLIKNES ON IDE NA NET, NADJE DRAJVER I UPDEJTUJE GA) , II-BROWSE (SKINES SA OFICIELNOG SAJTA , tamo kucas ime kompa , pa download driver , za tacno tvoj operativni sistem , a narocito 32 , ili 64 bita , drugi nece raditi sigurno ) ! Ja imam HP Probuk i znam da na sajtu imaju sve lepo poredjano po ovim
kriterijumima , cak imaju i stare verzije ! Ako nece ti umesto apdejt , deinstaliraj pa instaliraj originalni drajver (opcija II ) , AKO NECE ONDA JE HARDVER ! POZZZZ Braca

Član
Učlanjen(a)
27.06.2013
Poruka
161
Drugari imam Dell-ov laptop model latitude D630C CG84N3J. Pored instaliranog win7, hteo bih da imam winXP, ali nemogu da nadjem drajver za mreznu karticu. Probao sam na njihovom sajtu i neznam vise gde, mucim se dve nedelje bezuspesno, pomozite mi da resim problem, hvala.

Član
Učlanjen(a)
27.06.2013
Poruka
161
Hteo bih javno da se zahvalim Iliji 2013 za pomoc. Uspeo sam da nadjem drajver za mreznu karticu, a posle toga sve je islo lako.

Natrag