Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sve sam to vec pretrazio,nema.Pa zar to nije ovoKod:http://h20564.www2.hp.com/hpsc/swd/public/readIndex?sp4ts.oid=6709373&swLangOid=8&swEnvOid=4158
Probao sve i nista, nema traga od kamere nigde,a ima je i radila je.Komsijin klinac i jos jedan iz zgrade su probali da skidaju neke igrice krijuci i unistili su OS.Podigao sam prvi put i sve je radilo sem kamere i kasnije ponovo ispocetka,ali kameri ni trega.Nasao sam neke drjvere,ali nista ni od njih.Skype radi ali kamera ne.Ako nemas "unknown USB device" u device manageru pomeraj poklopac laptopa napred-nazad i gledaj da li ce se u nekom polozaju pojaviti. To moze biti problem sa kablom koji od ploce ide prema kameri i vrlo je podlozan problemima. Ako je to u pitanju moraces u najboljem slucaju da ga zalepis selotejpom za unutrasnju stranu poklopca. U najgorem (i realnijem) neophodna je zamena kabla. Za utehu - to je jedan od veoma cestih problema na laptopovima.