Drajveri za graficku geforce4 mx 440 se

Član
Učlanjen(a)
28.01.2010
Poruka
69
Nabavio sam graficku karticu nvidia feforce4 mx 440 se,64mb,ali ne mogu nikako da nadjem odgovarajuce drajvere.
Moze li neko da mi pomogne? Na nvidia sajtu nema ovoga modela.Skidao sam sa raznih sajtova ali ne odgovaraju!
Osim virusa nista drugo nisam uspeo da dobijem! Unapred hvala na pomoci!

Član
Učlanjen(a)
04.01.2011
Poruka
886
Nabavio sam graficku karticu nvidia feforce4 mx 440 se,64mb,ali ne mogu nikako da nadjem odgovarajuce drajvere.
Moze li neko da mi pomogne? Na nvidia sajtu nema ovoga modela.Skidao sam sa raznih sajtova ali ne odgovaraju!
Osim virusa nista drugo nisam uspeo da dobijem! Unapred hvala na pomoci!
Mozda nisi dobro uneo sve podatke,to nebi trebalo da se desi(da nemaju odgovarajucie drajvere)probaj jos jedared da ih pronadjes na njihovom sajtu.....

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
06.10.2009
Poruka
783
Kod:
[url=http://driverscollection.com/?H=GeForce4%20MX%20440-SE&By=NVidia]NVidia GeForce4 MX 440-SE drivers[/url]

Kod:
[url=http://www.siliconguide.com/drivers/device/377/]NVIDIA GeForce4 MX440SE with AGP8X Video Card Driver Download[/url]

Član
Učlanjen(a)
28.01.2010
Poruka
69
Sve sam ove drajvere isprobao ali nesto ne funkcionise,a ja ne znam sta! Mozda pravim nekakvu gresku prilikom instalacije.Evo postupka kako radim,pa mi reci da li gresim negde.
Programom driver sweeper deinstaliram stare drajvere,programom ccleaner izbrisem repove iz registra i onda instaliram nove drajvere.
Medjutim,kada restartujem komp,cuje se nekoliko zvucnih signala i nema slike na monitoru!
Moram da ugasim komp na glavni prekidac i kada ga ponovo upalim sve je po starom,kao da nema graficke. U programu GPU-Z pise naziv graficke i naziv drajvera koji sam instalirao (93.71) ali ne funkcionise! Vise ne znam sta da radim!!! Koristim windows xp 323bitni, mozda je tu problem? Reci mi tvoje misljenje molim te! Hvala unapred!

Mlada nada
LEGEND
Učlanjen(a)
08.04.2010
Poruka
1.292
Sve sam ove drajvere isprobao ali nesto ne funkcionise,a ja ne znam sta! Mozda pravim nekakvu gresku prilikom instalacije.Evo postupka kako radim,pa mi reci da li gresim negde.
Programom driver sweeper deinstaliram stare drajvere,programom ccleaner izbrisem repove iz registra i onda instaliram nove drajvere.
Medjutim,kada restartujem komp,cuje se nekoliko zvucnih signala i nema slike na monitoru!
Moram da ugasim komp na glavni prekidac i kada ga ponovo upalim sve je po starom,kao da nema graficke. U programu GPU-Z pise naziv graficke i naziv drajvera koji sam instalirao (93.71) ali ne funkcionise! Vise ne znam sta da radim!!! Koristim windows xp 323bitni, mozda je tu problem? Reci mi tvoje misljenje molim te! Hvala unapred!
'Ajde probaj i ovaj.
Kod:
http://www.nvidia.com/object/winxp-285.58-whql-driver.html

Član
Učlanjen(a)
06.10.2009
Poruka
783
Poslednja dva sata brljam po internet trazeci resenje, jer vidim da je veliki broj korisnika AGP Nvidijinih kartica imao isti problem- nakon instalacije drajvera i reboot-a, dobijali su crni ekran iako se sistem normalno dizao, tj. ostale komponente su radile. Sad, iskustva su razlicita- neko je gasio antivirus dok je instalirao drajvere i kaze da mu je pomoglo, neko je udate-ovao BIOS, neko je uradio sledeca podsavanja u BIOSU:
- Plug And Play O/S (Advanced > PCI/PnP Settings): Changed from Yes to No.
- Initiate Graphic Adapter (Advanced > Chipset Settings > North Bridge Chipset Configuration): Changed from PEG/PCI to PCI/PEG.
Pojedinci su gasili Write Combining (Control Panel > Display > Settings > Advanced > Troubleshooting tab), nekome je smetao windows update... 100 ljudi 101 teorija, generalno, nema jedinstvenog resenja.

U principu, Nvidija je imala problematicne drajvere i mozda bi trebalo traziti drugu verziju drajvera, neku stariju, pa app (ako prodje, prodje). S druge strane, mozda je kartica dotrajala, pa vise ne moze da izgura rezoluciju. Jbg, nemam ideju...

VIP IPTV
Učlanjen(a)
15.10.2010
Poruka
491
pokušaj ovo
kontrol panel-device menager-na nepoznatom uređaju desni klik miša-properti-detalji-prepiši id, ili poplavi na pci/... ctrl+c na tastaturi
otvori

Kod:
http://www.devid.info/
sa ctrl+v u pretraživaču unesi svoj id koji trebaš i ako ima driver izbaciće ti za skidanje

Natrag