Član
- Učlanjen(a)
- 18.02.2010
- Poruka
- 4.679
Ej "pritajeni tigre-skriveni zmaju" (a što ne odabere napr. "pritajena zmija-skriveni parcov") , meni je žao što odlaziš. Taman sam se našiljio na tvoje nebuloze. I u glavi spremao jedan malo opširniji odgovor. Sada ništa od toga. A ako zapneš na faksu, pa ti usfali materijala, slobodno mi se javi na PP. Rado ću ti pomoći ako mogu.
S druge strane, sam sretan. Bojao sam se da studiraš medicinu, da te već čeka mjesto u nekoj bolnici. Da si predodređen. I već sam vidio tvoju ispruženu ruku i čuo : Operacija vas košta 2000 evra.
Svojim si postovima (i stavovima o životu, koje si u njima iznio) par puta uspješno pokrenuo moje misli. A one se pokreću na loše, ne na dobro. Nadam se, ma od srca ti želim , da te stavove ne zastupaš u svom životu. Jer ako ih zastupaš, jadna ti majka.
Bojim se da ti ovo neće moći poslužiti za zaključak. Jebi ga , piši ga sam.
S druge strane, sam sretan. Bojao sam se da studiraš medicinu, da te već čeka mjesto u nekoj bolnici. Da si predodređen. I već sam vidio tvoju ispruženu ruku i čuo : Operacija vas košta 2000 evra.
Svojim si postovima (i stavovima o životu, koje si u njima iznio) par puta uspješno pokrenuo moje misli. A one se pokreću na loše, ne na dobro. Nadam se, ma od srca ti želim , da te stavove ne zastupaš u svom životu. Jer ako ih zastupaš, jadna ti majka.
Bojim se da ti ovo neće moći poslužiti za zaključak. Jebi ga , piši ga sam.
Poslednja izmena: