Draga pjesma. Na što me podsjeća?

Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
4.679
icon1.gif
Clash

Vrlo simptomaticno za internet, na ovaj ili onaj nacin, pre ili kasnije ubije raspravu, spusti entuzijazam i sve se zavrsi lepljenjem spotova bez komentara.

Komentar odobravam. Samo nižemo pjesme i lijepimo "hvala". Idemo nešto i napisati u vezi odabira baš ove pjesme, nemora biti samo na što me podsjeća, nego tvoj razlog zašto si ju odabrao.
Sada bi radije stavio naslov:

Draga pjesma, zašto baš ova?

Ali jbg, neznam ga promijeniti.






Evo mog priloga.
Kad god čujem ovu pjesmu, ja se sjetim nje. Na ovu pjesmu sam plesao jedan ples s jednom prekrasnom curom, poznatim fotomodelom. Nikad ni prije ni kasnije se moj mozgić nije isključio kao tada. Mislim da u tih pet minuta nisam rekao više od 5 riječi. A lajav sam. Nakon toga sam je par puta sreo. Uvijek je bila u muškom društvu. I svaki put bi mi se toplo nasmiješila. Uzvratio bi joj osmijeh. Normalno, šutke.


 
Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
658
Omiljena pesma

Vasa trenutno omiljena pesma :dance2:Pravila....Jedna pesma u postu i jedan post po strani ;)
Znam kako ja izgubim volju da preslusam vase pesme jer neko ume da okaci po desetak i sve je jedan veliki nered (Sta slusate trenutno i ona druga zaboravio sam kako se zove) :blum3:
Ovako ce biti pregledno i uredno,i svako ce moci da preslusa vasu pesmu :yea: Bilo bi lepo i da se napise nesto ispod(sta vam znaci ta pesma,na sta vas podseca,zbog cega je volite toliko,itd...) ;)

Bila bi fora ako odslusate neciju pesmu i svidi vam se date jedno hvala,pa da vidimo cija ce imati najvise na kraju :blum3:



Kosheen moja omiljena grupa :blum3: Trenutno mi je ova u glavi...



P.S. Molim Ljubopitljivu da ne spaja teme,posto je ona prva imala dva posta i ova ima svrhu da svi preslusamo omiljene pesme drugih ljudi,a ne da se hvalimo kakvu muziku slusamo :blum3: Tenk ju :dance2:
 
Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
22.11.2009
Poruka
214
Ovo je najbolja pesmayes3Kada sam kupio komp i ubacio pesmu slusao sam je svaki cas i nikako mi ne dosadi i dan danas je slusam :D:D
Toliko od mene :yea:
 
Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646


UB40-Moja omiljena grupa..
Pesmica koja me obara s nogu svaki put kad je cujem..osetim jezu..:roll:
Podseca me na prvu ljubav i uvek osetim leptirice u stomaku kad je cujem..;)
Neke stvari nikad ne prolaze..ne zaboravljaju se...smile3
 
Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
23.10.2009
Poruka
1.832
Svidja mi se tvoja ideja Vibe,narocito to ''trenutno omiljena''..Svako od nas ima mnogo omiljenih pesama,za razne prilike i razna raspolozenja ali..sada

danima ne mogu da je isteram iz glave,ne znam zasto...





a kad je slusam..kao da mi daje nekakvu energiju..
 
Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315

Pesma me potseća na razne životne faze kroz koje sam prolazio, dileme oko donošenja odluka, trku sa vremenom, čas gore čas dole, okretanje novog lista...
U širem smislu i sudbina benda je takva...na vrhuncu slave se raspao, pa je nastavio u izmenjenom sastavu sa novim gitaristom, sa puno truda i nove energije ali nije to to.
Posle su se opet skupili snimili možda i najbolji album ali se i odmah raspali, ispalo je da je energija bila prejaka i neizdrživa i da njeno pražnjenje donosi vrlo neizvesnu budućnost...
Sada je posle pauze prvobitna postava opet na okupu ali postoji i priča da su bendovi koji su promovisali nu metal prošlost, već imaju etiketu da su takvi da nemaju ništa novo da kažu, da su najbolje iz sebe već izvukli ali da li je tako?
Kad je neko zaboravljen kako može da povrati staru slavu...? Ili da nadogradi stare proverene vrednosti ili da izgradi nove...ili i jedno i drugo...yes3
 
Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Ova pesma mi ne da mira danima..trenutno mi je omiljena i slusam je po ceo dan..:dance2:


Kosheen volim i ja da slusam..;)
ima par pesama koje obozavam..ali..:dntknw:
o tom potom dakle samo jedna..pa onda druga..treca..:dance2:
 
Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
03.09.2009
Poruka
1.291
meni je ova interesantna...
vraca me na srednjoskolske dane...
tada sam je slusao cesto....

 
Poslednja izmena od urednika:
Natrag
Top