Download full web site

Učlanjen(a)
18.12.2010
Poruka
52
Zamolio bi svakog ako ima neko vec napravljen web sajt da mi posalje...naravno ako nije problem.....posto sam nabavio dosta materijala ali neznam kako da napravim web sajt...znaci skinuo sam razne tutorijale i programe tipa dreamveawer ali nemogu da se snadjem...
pa vas molim ako neko ima vec napravljen pa mi posalje preko skype-a ali full tako da ja mogu jos da ga montiram..Veliko hvala unapredsmile 3

Član
Učlanjen(a)
27.03.2009
Poruka
530
Reci ti nama, da li bi vaša malenkost htela full web site rađen u asp.net-u ... možda u php-u...?
Ili je to ipak samo tako, jedan full sajt u čistom html-u, bez ikakvog server side skriptinga?

Što se tiče montiranja, ne sekiraj se, lako ćeš ti to... Inače, ja sam evo, napravio jedno 5 sajtova do sad i zamisli, trebalo mi je jedno 3 godine da sve to namontiram i da tako povežem, da bude cakum-pakum, znaš.. a samouk sam...
Eto, ja ću bez problema tebi, a možda i još 1000 nas ovde, bez ikakvog pogovora ili premišljanja - napraviti.
Fali ti samo još Čarobni Štapić od Hari Potera i sve je rešeno!

Skinuo si tutorijale i sve ostalo i nekako ne možeš da se snađeš?
Sinko, a kako bi bilo da se ti lepo prefokusiraš na neku drugu delatnost... ?

Oćeš da ti neko napakuje web sajt, to jest da ti izradi skelet a ti onda sav srećan da kucaš slovca po njemu i da ubaciš sliku i da to bude sve cakum - pakum za rekordnih nedelju dana, jel'?

Da nisi ti ustvari hteo samo cenovnik za web dizajn usluge...?

Ono što možeš dobiti kao pomoć jeste npr. ovo ovde ↓

Kod:
http://www.4shared.com/dir/2156121/e9a60080/sharing.html

Obrati pažnju na folder Web Templates.
Oko sedamdesetak free templejta pa biraj i igraj se.

To ti je inače paket od deda mraza.

Poslednja izmena od urednika:
Natrag