Šta je novo?

Dosadno mi je

  • Začetnik teme Luca Brassi
  • Datum pokretanja
Luca Brassi

Luca Brassi

Član
Učlanjen(a)
27.08.2012
Poruka
145
[h=1]"Dosadno mi je"[/h]


Koliko puta je ovog leta vaše dete kenjkavim glasom izgovorilo ovu rečenicu? Priznajte, sigurno je bilo dana kad ste jedva čekali da dođe septembar i početak škole.Deca u proseku kukaju da im je dosadno stotinak puta za vreme raspusta, a tri četvrtine roditelja priznaje da ima dana kad jedva čekaju da počne nova školska godina.

Istraživanje sprovedeno u evropskim zemljama pokazalo je da su roditelji često "na mukama" pokušavajući da pronađu neku zabavnu aktivnost koja bi deci držala pažnju, a da pri tome ne moraju da potroše previše novca, prenosi "Dejli mejl".

Šta još zadaje probleme roditeljima dok deca uživaju na raspustu? Nered koji prave. Čak 42 odsto majki izjavilo je da leti imaju mnogo više posla u kući jer po povratku s posla moraju da rasklanjaju krš koji su klinci napravili igrajući se tokom dana.

(MONDO)
 
milenčica

milenčica

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Kada je moj sin jedan jedini put rekao da mu je dosadno, ja sam mu najlezernije odgovorila da je samo glupavoj deci dosadno a da pametna uvek sebi nadju zabavu! Tada je imao cetiri godine ali vise nikad, nikad nije postavio to pitanje! Naravno, sve sto je do mene i moje organizacije tu sam 100%, ja ne spadam u mame koje misle da je u redu da deca ne ucestvuju u kucnim poslovima a takodje nisam od onih sto size zbog vasara, isprljane garderobe... Dobra kombinacija zabave i obaveza je pravi lek za dosadu.
 
M

morkic

Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
69
Detetu treba posvetiti paznje i nauciti ga da radi nesto korisno, da se igra i da ima hobi. Tako ce mu dan biti kratak da postigne sve sto bi trebalo i sto zeli. WebRep


Ukupna ocena


Ovaj sajt nema nikakvu ocenu
(nema dovoljno glasova)


WebRep


Ukupna ocena


Ovaj sajt nema nikakvu ocenu
(nema dovoljno glasova)
 
E

Esplanade

Učlanjen(a)
14.09.2013
Poruka
1
Djete kojem je dosadno , je " opasno " dijete..u trenutcima dosade, najvise ludorija ucini..!
 
Top