Dole brusevi

Član
Učlanjen(a)
26.08.2013
Poruka
18
pada brus.jpg

Od kada se pojaviše trojke petice, podizači, silikoni
....sve je više i to progresivno više karcinoma dojki, raznih cisti i ne znam čega sve još, što drastično utiče na uredan sexualni zivot, pogotovu mlađih devojaka i žena.

Saznanje o bilo kakvoj promeni na ženskim grudima u ovom vremenu smrti i zla, takvu žensku osobu čini sexualnim invalidom, a kod muškaraca izaziva sažaljenje i bojazan da nije najgore, ili u nešto navodno povoljnijoj varijanti odstranjivanje tog dela zenskog tela koje je čini senzualnom, provokativnom, ma jednostavno čuva osećaj majčinstva, sposobnost dojenja, odgajanja jedne nove Monalize ili novog Tesle.

Pogledajte prilog 43117
Analize su neumitne
da u periodu apstinencije od breuseva, svega ovog napred napisanog a složit će te se,sumornog i teškog, nije bilo ili ako je, onda višestruko manje izraženo.

Nije od boga.jpg
Zašto silikoni, zašto strana tela u organizam?????
mmmm.jpg
Vrlo jednostavno, kod muškaraca ženske grudi su prve na udaru i izazivaju požudu, ukazuju na savršenost i proporcionalnost ženskog tela, i još milion razloga, ali suština je da se bude što veća zapaženost,upadljivost i težnja da se pokaže dominantnost, različitost od drugih.....

I da se vratim na suštinu, dok su ulicama šetale dame sa slobodnim grudima, različitih oblika, veličina i ispoljenosti, u uskim majcama, providnim bluzama i sexi haljinicama bilo je spontanije, lepše, atraktivnije i izazovnije...Ovako krijemo nedostatke ali ističemo mane.
EROTIKA Lepe grudi.jpg
PS Nikakvu prethodnu literaturu, nikakva stručna pomagala nisam koristio za ovu temu, za ovo pisanje, sve je naviralo iz muškarca koji obožava ženske grudi i koji teži da stvarne budu i pobednice...

Prilozi

• gola-doji-bebu-.jpg
    gola-doji-bebu-.jpg
    72,7 KB · Pregleda: 63
Poslednja izmena:
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.033
Slika koju si postavio, a i sve ovo što si napisao govori da voliš lepe ženske grudi. Da bi duže bile lepe, dobri brusevi pomažu. Znači, govorim o onim od prirodnih materijala, koji ne stežu, ne podižu, ne rade ništa specijalno, osim što su tu, zbog naše lične sigurnosti i osećanja da nam je sve "na svom mestu". Da nije bruseva, svakakvih gadosti biste se vi muškarci nagledali, pa možda i ne biste toliko voleli ženske grudi. Naročito kod dama u godinama.
I ja sam protiv silikona, podizača, umetaka i ostalih dodataka. Mislim da svaka žena treba da bude zadovoljna onim što joj je Bog podario.
Ali za svake grudi postoji odgovarajući oblik i veličina brusa, a da sa njim one ne izgledaju neprirodno i da to ne šteti njihovom zdravlju.
Lično sam svojim više nego zadovoljna, ali baš i ne volim da u javnosti privlačim pažnju time što se "treskaju" dok hodam, a da i ne pričam kako je neprijatno trčati bez brusa.
Svaka žena se mnogo bolje oseća sa dobrim brusom nego bez njega, a to samo doprinosi njenom samopouzdanju, čini da se oseća poželjnom i još više zrači senzualnošću.

Član
Učlanjen(a)
26.08.2013
Poruka
18
Kako sam relativno nov na forumu a smatram da se na njemu trebaju iznetositi lična, iskrena i nadasve tačna saznanja i mišljenja, to ću biti iskreno zadovoljan ukoliko mi ne ukinete post. Ovo su moja razmišljanja i stavio sam ih na papir, kako se globalno ne podudaraju sa Vašim a Vi sigurno imate više iskustva, svakako da prihvatam Vaše korekcije i podržavam ih. I sasvim na kraju, zeleo sam ovim da pokrenem razmisljanja najprioritetnija u pravcu zadravstvenog aspekta svega što je neprirodno na ženskim grudima i što složit će te se, doprinosi progesivnom povećanju raznih boleština ovog nejsenzualnijeg dela ženskog tela.

PS: Prva fotka je GIF koji treba da prilaže spadanje brusa. Kod mene se to ne manifestuje jer sam klip najverovantnije preveo u JPG. kako je kod Vas?

Poslednja izmena od urednika:
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.033
To se kod mene, a verovatno i kod ostalih ne vidi.

Nemam nameru da brišem temu, ne vređa nikoga (bar za sada). Namera je bila dobra, tako da je sasvim u redu. Kao što ste Vi rekli svoje mišljenje, rekla sam ga i ja, u svoje i ime mnogih drugih žena.
Mora da ste mladi, pa i ne gledate žene u srednjim ili nekim poznijim godinama. Verujte, bez ovog "obaveznog" dela odeće, slika sveta bi bila mnogo ružnija nego što jeste.
Na svim slikama koje ste postavili su mlade žene sa "dobrostojećim" grudima. Nemaju sve žene celog života tu sreću. Kod nekih već u tinejdžerskim godinama ne izgledaju tako, a to onda uopšte nije lepa slika.
A što se onog drugog, zdravstvenog dela tiče, već sam rekla da ste u mnogo čemu u pravu.

Član
Učlanjen(a)
15.01.2013
Poruka
555
Ja te sve "podizače", "umetke" i sl., bili oni prirodni ili ne, sa žicama ili bez, nazivam - protezama.
Silikon, botox i sl., neću uopšte da komentarišem jer kada neka žena ugradi silikon u sisu, pogotovo levu ... zapitam se kakvo to srce kuca iza tog silikona i tera li ono, uopšte, krv u mozak ....

Član
Učlanjen(a)
26.08.2013
Poruka
18
Ocigledno je da nisam bio sistematicniji i precizniji, a i pokusavam da ne generalizujem i ne dolazim u konfliktne situacije sa ostalim forumasima ali izgleda da sam ja prevideo da napisem da nisam pobornik toplesa u zimskom periodu ili uskih majca, prozirnih bluza generalno za sve dame. Ja sam za prirodu, majku prirodu kojoj cemo se pre ili kasnije vratiti sa grudima ili bez njih sa brusevima ili bez njih i sve sa aspekta bioloskog opstanka. I da ne duzim moj stav je da se vestacka industrija bruseva, impaltanata, silikona i sl. pošalje u zaborav a postoji milion načina da se loše (ako uopšte postoji nesto loše što je prirodno) grudi, sise, dojke...sakriju ili prikriju adekvatnom garderobom. I poslednji segment onoga što je pripritet mog posta je zdravstveni aspekt svega, zabrinutost za biološki nastavak vrste, a i eliminaciju raznih perverznjaka, promenitetilja pola i sl. DOLE SVE STO NIJE PRIRODNO!!!!

Prilozi

• naj.jpg
    naj.jpg
    12,1 KB · Pregleda: 50
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.033
E to je već nešto sasvim drugo. A da niste bli precizni - niste.
Protiv neprirodnih stvari smo svi mi, da ne kažem "normalni".

A drugo, konflikta nije bilo. Ne možemo svi da mislimo isto, samo izražavamo svoja mišljenja. Zato i postoji forum, kao takav.

Član
Učlanjen(a)
15.01.2013
Poruka
555
Svake sise sa vremenom izvise i svaka žena će kad - tad imati sise koje vise, osim kod nekih holivudskih diva i nekih naših "sponzoruša" koje će si jednog dana iskopati oči sopstvenim bradavicama kol`ko ih "krkaju" silikonima i koje čime. Karakter i dušu si još ni jedna nije uspela da nadomesti plastikom. Šta vrede nekoj ženskoj spodobi sise devetnaestogodišnjakinje dok joj je pamet devetogodišnjakinje a da u isto vreme ima godina toliko da joj i praunuke "zavide" na sisama. Ugradnja silikona i nije tako jeftina (ako se računa kvalitet ugradnje i pravi silikoni a ne kineska plastika), pa tako, neke, ulažu u sise da bi se bogato udale ili opstale medijski popularne. Neke žene jednostavno žive od svojih sisa a da ih niko nikada nepomuze. Uglavnom su one te koje muze druge. Dok god ima muškaraca koji su spremni "rešiti kesu" zbog "dobrih sisa", dotle će biti i "sisojki".

Učlanjen(a)
12.02.2013
Poruka
15

Analize su neumitne
da u periodu apstinencije od breuseva, svega ovog napred napisanog a složit će te se,sumornog i teškog, nije bilo ili ako je, onda višestruko manje izraženo.
Nije bilo ni odlaska doktoru, niti se znalo za mnoge bolesti za koje se sada zna.
Ljudi su umirali od - susice. Sta je njoj bilo - osusila se. Da nije zalosno, bilo bi smijesno. Ljudi umirali od karcinoma i kojekakvih drugih bolesti zapravo, a to se nije ni znalo.

I iako neka sumnjiva istrazivanja pokazuju da grudi ostaju cvrce kod zena koje ne nose grudnjak, bogme tesko da cemo kod savremene zene sa grudnjakom vidjeti sise kakve nas sokiraju u dokumentarnim emisijama o nekim plemenima koje nije dotaknula ruku civilizacije. Ne znam kojem je muskarcu lijepo i privlacno vidjeti dojke zene od 30-40 godina, a izmedju njih pupak.

Sto se tice estetske hirurgije...
Estetska hirurgija ima svojih prednosti, a covjek ju je u stanju zloupotrijebiti, kao i sve drugo, pa i vitamine.

Natrag