samo da vam se javim,nisam poslednjih dana bila aktivna,brzo se približava i taj dan........termin je 15 januar,ali znajući iz iskustva.....može da se desi i na božić,a i oko svetog jovana.....ali kad se desi desi....naime bebice (Vanja i Sanja,konačno smo ih krstili)sve su živahnije.....manje noću spavam....mada ukradem trenutak,kad prekinu žurku.......ili tuču,svađu,šta li se već dešava u stomaku.......hvala bogu,što se više približava dan.....sve smo ustrptaliji....svaki se moj pokret,što telom.....što glavim,prati u stanu........sad duga priča,tu su nam u stanu Banetova ćera i zet iz Kanade.......i ostaće do porođaja......na svaki mi način ugađaju (svi ukućani)......prate me napolje u šetnju,makar ispred zgrade,kola su maltene ispred ulaza.....u jednom trenutku,Banetova deca su imala "vojno taktičku" vežbu,sad ne mogu da vam opišem,Kaća,najstarija.....obukla je bundu,ispod bunde neki jastuk......ja sam vrištala od smeja.....ali sve su brži i brži.......uplašeni su,jer,namlađi je jednom postavio pitanje "a šta ako ja budem sam sa Tamarom".Šta hoću da kažem,u ovom trenutku,ako već imate decu bitno je da ih opustite da porazgovarate sa njima.....jednostavno,Nidzi sam rekla da ima broj taksija,neka pozove.....i nas dvoje idemo u bolnicu.....što je on shvatio ozbiljo,i i mobilnom ima pet.šest brojeva taksi prevoznika.......a opet Bane i Maja (banetova ćera iz Kanade),su im održali,pa da kaćem grubo,predavanje....da će neko od "NAS",misleći na njih dvoje,uvek biti uz mene......što je dovelo do smirenja situacije......
Dalje,krenula sam u nabavku flašica....od kume sam "pozajmila" posudu,šerpu,kako god za iskuvavanje flašica.......kupili mo četiri termo,i četiri,pa da kažem obične flašice za mleko..........po dve staklene,i od plastike.... po dve,takođe plastične za vodu,jer,još nemam pojma da li ću ih dojiti,ne radi se o tome da me mrzi,nego...ne znam......videću situaciju......kad obe budu kući.......računam,ako se porodim baš 15......doći ću kući za dan dva....hvala bogu bez beba,a sad kad će njih dve zavisi......od njih dve..........za kozmetiku mi je isuviše rano,hvala bogu
Garderoba je odavno spremna,prepakovana,i složena po hiljaditi put.......ne znam šta bih u ovvom momentu mogla još da napišem.......trenutno slušam neki ludu psihodeliju,što Bane postujena na sajt (učimo ih na teno,a ne na turbo),da me sad iko loše ne shvati.......javiću se još.....hvala bogu..nego imali smo neke neverovatne dogođaje u našoj porodici.....tako da je to i a mene (pozitivno) uticalo,e,da,manje imam živaca za komp.....ovo sam u trenutku napisala,jer malene miruju.......nemam pojma kakve će biti kad prohodaju.....ali......ako se po jutru dan poznaje.....pozdrav svima od Tamare......"ČUJEMO SE".........i pozdrav svim mamama,danas su detinjci koliko se ja razumem.....vezao Bane Katarinu....šaleći se,a ona iz njenog ranca ni manje ni više nego disk koji je jurio od 92 godine.....neki tehno......sad šta će on deci da kupi.....videću..........