Dokazano: Mlađe je uvek slađe...

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
27. 04. 2010. 19:14h | Vestionline

Dokazano: Mlađe je uvek slađe...

Nakon što se tvrdnja 'mlađe je slađe' već toliko izlizala, naučnici su se prihvatili posla da bi to konačno i dokazali. I naravno da su uspeli. Najnovije istraživanje potvrdilo je da je zdravo kada žene imaju mlađe muškarce.

56871_6a00d8341c630a53ef0120a6a86819970c800wi_f.jpg
Sada je dokazano: Mlađi muškarci podmlađuju starije žene

Najnovije istraživanje je pokazalo da se žene koje su u vezi s mlađim muškarcem osećaju mlađe nego što jesu. Za razliku od njih, žene koje izlaze sa starijim muškarcima nemaju takav osećaj.

U ovom istraživanju učestvovalo je 1.000 žena, a rezultati su pokazali da su za žene mlađi partneri zaista zdravi jer ih pomlađuju u proseku četiri godine. Pokazalo se i da su žene koje imaju mlađe partnere sklonije uživanju, izlascima, raznim aktivnostima...

Sve žene koje imaju mlađeg partnera izjavile su da ih ta veza pomlađuje i unosi više energije u njihov život, a tera ih i na veću brigu oko tela što je jako dobro, s obzirom da žene onda paze na ishranu i na zdravlje.

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Mada mi se ovo dopada, a još davno je divna g-đa iz komšiluka koja je na ogovaranja što ima ljubavnika mlađeg desetak godina rekla: "Mlađi me vodi u provod a stariji u banju! A, ja banju ne volim...", moram da kažem da sve zavisi od osobe do osobe! Postoje žene i muškarci koji se rode kao matori i bake i deke koji umiru kao mladići i devojke! Mislim da godine, kada je prava, iskrena ljubav u pitanju nemaju puno veze... Bitno je samo ko , kako, koliko i kome prija...

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Slažem se s tobom Milenčice (kao i više puta do sada :)), mada ja još uvek ne mogu sebe da zamislim sa nekim mlađim od sebe. Nije da nisam imala prilike da to proverim, štaviše, uvek se neka "deca" motaju oko mene, ali nikad nisam mogla.
A možda samo nisam došla u te godine... :)
Ali, u pravu si, prava ljubav ne zna za godine, staro pravilo koje uvek važi. :)

Član
Učlanjen(a)
26.12.2009
Poruka
46
Ma boli me lakat za komsije,drugare,prijatelje,kolege,poznaoci,slozicete se samnom svako na ovaj svijet ima pravo reci "Moj zivot je moja stvar" jel tako i ja sam imao prilike da se zabavljam sa stariji curama,ali bih volio to u buduce da bude veca razlika u godina jer nz zasto ali vise strasti osecam prema stariji curama 4,5 godina stariji recimo

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
30.04.2010
Poruka
1
Ja sam bila u vezi sa covekom koji je 15 godina stariji nod mene.Sada sam u braku sa vrsnjakom i verujte mi nije isto...ma sta ko pricao razlika u godinama pored toga sto ima prednosti ima verujte i mnogo mana...

Natrag