Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
potpuno isti problem se javlja i kod mene...sta to moze biti ...a cika doco?Doktore dr mr pr ,mene zanima zasto mene niko ne sme nista da pita na mojoj temi ?:dntknw:
Izgleda da je gužva u ordianciji i oko nje pa će pacijenti ma koliko poznati bili doktoru morati da se zadovolje telefonom tj telefonskim lečenjem yes3Kakav si ti to doktor kada ti pacijenti zavrse na infuziji koliko cekaju jedan obican odgovor .
Aha, a jesi li zadovoljan kako se nosiš sa problema ovih devojčica sa foruma kojima su često potrebna dodatna objašnjenja i kontrole?
Kakav si ti to doktor kada ti pacijenti zavrse na infuziji koliko cekaju jedan obican odgovor .
potpuno isti problem se javlja i kod mene...sta to moze biti ...a cika doco?
Izgleda da je gužva u ordianciji i oko nje pa će pacijenti ma koliko poznati bili doktoru morati da se zadovolje telefonom tj telefonskim lečenjem yes3
Ne bavim se lečenjem, samo sam u prolasku svratio da vidim šta se dešava, jel sve u redu i tako tozagubila sam docin telefon...ajd death daj tvoj da te okrenem caskom...:blum3:
ti si onda neki nadr..lekar ..kad nama pacijentima dajes sugestije kako da se lecimo a nisi strucan...hehehe pomoc je uvek dobro dosla..hvala na savetu...Ne bavim se lečenjem, samo sam u prolasku svratio da vidim šta se dešava, jel sve u redu i tako to
Mene više interesuju zdravije devojke koje same znaju dijagnozu samo im treba malo pomoći yes3
ti si onda neki nadr..lekar ..kad nama pacijentima dajes sugestije kako da se lecimo a nisi strucan...hehehe pomoc je uvek dobro dosla..hvala na savetu...