Doctor Wizard leči sve

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Aha, a jesi li zadovoljan kako se nosiš sa problema ovih devojčica sa foruma kojima su često potrebna dodatna objašnjenja i kontrole?

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Kakav si ti to doktor kada ti pacijenti zavrse na infuziji koliko cekaju jedan obican odgovor .:beee:

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
zagubila sam docin telefon...ajd death daj tvoj da te okrenem caskom...:blum3:

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Aha, a jesi li zadovoljan kako se nosiš sa problema ovih devojčica sa foruma kojima su često potrebna dodatna objašnjenja i kontrole?

Pravi doktor sa svime moze da izadje na kraj .....

Kakav si ti to doktor kada ti pacijenti zavrse na infuziji koliko cekaju jedan obican odgovor .:beee:

Nikakav ... Hahaha ... Nije mi tu pomocnica .... Kad dodje nece biti toliko guzve ....

potpuno isti problem se javlja i kod mene...sta to moze biti ...a cika doco?

Bice, bice, ne brini nista ....

Izgleda da je gužva u ordianciji i oko nje pa će pacijenti ma koliko poznati bili doktoru morati da se zadovolje telefonom tj telefonskim lečenjem yes3

Preko fona ne lecim!!!!

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
zagubila sam docin telefon...ajd death daj tvoj da te okrenem caskom...:blum3:
Ne bavim se lečenjem, samo sam u prolasku svratio da vidim šta se dešava, jel sve u redu i tako to :)

Mene više interesuju zdravije devojke koje same znaju dijagnozu samo im treba malo pomoći yes3

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Ne bavim se lečenjem, samo sam u prolasku svratio da vidim šta se dešava, jel sve u redu i tako to :)

Mene više interesuju zdravije devojke koje same znaju dijagnozu samo im treba malo pomoći yes3
ti si onda neki nadr..lekar ..kad nama pacijentima dajes sugestije kako da se lecimo a nisi strucan...hehehe pomoc je uvek dobro dosla..hvala na savetu...:)

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Auuu Cecika, kad sredimo ove zubice idemo dalje

StomatologV.jpg

Ajde, kazi lepo "Aaaa"

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
ti si onda neki nadr..lekar ..kad nama pacijentima dajes sugestije kako da se lecimo a nisi strucan...hehehe pomoc je uvek dobro dosla..hvala na savetu...:)

Stručan sam ja samo doktoru Wizardu prepuštam komplikovanije slučajeve, ja bih mogao da budem savetnik za neke uže oblasti, kao na primer psihološka pitanja, nešto slično kao Dragan Dabić, strogo underground yes3

Natrag