Dobro jutro :)

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Dobro jutro Psy, ostali...Mars malopre sam zapazio da si krijući navratila :acute:tako da je red da osvežimo temu...yes3

Dobro jutro, dobri ljudi!:D
Death, u krivini sam :butgcher: nije da se krijem!:give_r:
Golden, draga, hvala na kafi! yes3
Dan je divan, suncan... :!:

Poslednja izmena od urednika:
TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Dobro jutro, Mars (nemoj mi zameriti što se ovde javljam pre 12)!
Dobro jutro, Gold. Ja šta je nego u kafani...

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Dobro jutro, dobri ljudi!:D
Death, u krivini sam :butgcher: nije da se krijem!:give_r:
Golden, draga, hvala na kafi! yes3
Dan je divan, suncan... :!:

Nemoj sad da krivudaš ko zna kada ćemo opet pisati na temi :beee:

Opasan je ovaj dan, kad dune vetar sa Rudnika cela Šumadija se smrzava, a kao nešto sunčano :dntknw:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Nemoj sad da krivudaš ko zna kada ćemo opet pisati na temi :beee:

Opasan je ovaj dan, kad dune vetar sa Rudnika cela Šumadija se smrzava, a kao nešto sunčano :dntknw:

Ako, ako, volim Sunce pa nek' je i zubato! Samo da nije mracno! yes3
Ko zna sta nosi taj vetar s Rudnika Death?

A kad je mrak treba nam jedna ljubavna da osvetli i da nas podseti!

Poranila jutros....pa stigla i kafu da skuvam za sve:)

Draga od mene imas dva pozitivna brojanja! Prvo sto si poranila a drugo za kafu!:give_r:

Dobro jutro, Mars (nemoj mi zameriti što se ovde javljam pre 12)!
Dobro jutro sine Beljo!:D Vidim da si i ti poranio!:bafghjd:

P.S. Death podsetio si me na cekanje u trajanju ods 2h! Jedan je car!

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ako, ako, volim Sunce pa nek' je i zubato! Samo da nije mracno! yes3
Ko zna sta nosi taj vetar s Rudnika Death?

A kad je mrak treba nam jedna ljubavna da osvetli i da nas podseti!

P.S. Death podsetio si me na cekanje u trajanju ods 2h! Jedan je car!

To jeste :yea:
Ma ne nosi taj vetar ništa dobro, otkud znam...znam samo da me tera da zbog njega lopatam u podrumu ko Alija Sirotanovi*ć :lol:

:dance2:

P.S. Setio sam se te priče oko Ramba, ali rekoh da ne pominjem da ne bude posle da sve pamtim :)

:hi:

MODERATOR
Učlanjen(a)
02.05.2009
Poruka
30.879
Dobar jutar svima,dobila ćera mejl...uz nju fotku,možda je i neko od vas dobio sličan mejl...ali,morao sam da podelim sa vama ...elem,sledi priča;

"Zagrljaj može da sačuva život!" - Dr Džef Mullan....

Devojčice, Brielle i Kirie, rođene 12 nedelja pre predviđenog datuma rođenja. Kojima je potrebna intenzivna nega, su bile smeštene u posebne inkubatore....
Kirie je počela da dobija na težini i njeno zdravlje je počelo da se stabilizuje. Ali Brielle, rođen samo sa 2 kg, imala je problema sa disanjem, srčanih problema i drugih komplikacija. Nisu očekivali da preživi....

Njihovi lekari i sestre su činili sve što su mogli da Brielle bude bolje, ali ništa joj nije bilo od pomoći.Jedna od sestara je protiv pravila bolnice rizikujući da dobije otkaz stavila obe sestre u isti inkubator...
Ostavila je devojčice da spavaju i kada se vratila nije mogla da veruje prizoru koji je videla svojim očima Ona je pozvala sve lekare i sestre da pogledaju pravo čudo i nesvakidašnji prizor ( slika vam sve govori : ') .....)

Kada je Kirie osetila da je u blizini svoje sestre, i kada je osetila da se njena sestra bori za život, zagrlila je svoju malu sestricu kako bi joj pružila podršku u toj borbi. Od tog trenutka, Brielle je počela normalno da diše i otkucaji srca su došli u normalu i njeno zdravlje je počelo da se stabilizuje....

Od tada, oni su odlučili da drže zajedno bebe, jer kada su zajedno držale su jedna drugu u životu...

mail

PS

imam dve bliznakinje...godinu dana napunile za božić,ali su neverovatno vezane jedna za drugu

Dobro jutro od Vanje,Sanje,Tamare i BanetaPsy-ja,naravno.......

Natrag