Dobro jutro :)

Član
Učlanjen(a)
20.11.2009
Poruka
312
Tvoji kriterijumi su izgleda visoki...ili si po prirodi... nezahvalna :dntknw::)
Ma.. ne... Htela sam reci da nekim cudom kod mene, kada mi nestanu zahvalnice, reload-nem stranicu i pojave se :)
Probala sam jednog dana da ih delim svima, da vidim da li njihov nestanak zavisi od toga, ali izgleda da ne :)

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ma.. ne... Htela sam reci da nekim cudom kod mene, kada mi nestanu zahvalnice, reload-nem stranicu i pojave se :)
Probala sam jednog dana da ih delim svima, da vidim da li njihov nestanak zavisi od toga, ali izgleda da ne :)

Ne znam kakve reload ima veze...izgleda da su sad počele da mi se vraćaju, probaću kad ih ponovo ne bude bilo... :dntknw:
Izgleda da je opet dnevni limit 10 a ne 20 kao što je jednom rečeno :(

Dobro jutro narode, ima li kafica za mene da dođem sebi?

Za staf mora da ima i kad nema :vorred: yes3

Član
Učlanjen(a)
20.11.2009
Poruka
312
Dobro jutro narode, ima li kafica za mene da dođem sebi?
Dobro jutro :)
soy-latte-love-web.jpg

Ne znam kakve reload ima veze...izgleda da su sad počele da mi se vraćaju, probaću kad ih ponovo ne bude bilo... :dntknw:
Izgleda da je opet dnevni limit 10 a ne 20 kao što je jednom rečeno :(
Hm... Da probamo ;)

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042

Probala sam to jos onda i ne pali :(
Pozdrav,Erika ;)

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Jutros u kolima tandrce radio... Jos se nisam ni razbudio posteno... Odjedanput nagazim neku rupu na putu,a CD player pobrljavi,prebaci sa radija na CD i pocne ova pesma:

Extra stvar za pozeleti dobro jutro... Pa,dobro vam jutro! smile3

Poslednja izmena od urednika:
Natrag