Dobro jutro :)

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Ma taj roman sam prekinuo.Smisljam ideju za novi trenutno.Kako si ti?Ni ja tebe nisam video 100 godina ali ako cemo iskreno nisam te video 2 dana

Ajde onda vidi pa nam postavi taj drugi kad završiš. :D Evo kod mene ništa, 2 dana traju 100 godina. :mrgreen:

E ljudi, pročitajte ovo obavezno. Čovek piše molbu za unapređenje, u pitanju je 1970. godina, obratite pažnju na obrazloženje (ovaj deo uokviren crvenom bojom), sinoć sam pao od smeha, lupao sam rukom o sto, jedva sam se smirio. :lol: :lol: Možda zato što nisam bio sam pa sam čitao naglas, ali svaka sledeća pročitana reč mi je bila sve smešnija. Paško je kralj... :rofl:

11bpxn6.jpg

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
Ajde onda vidi pa nam postavi taj drugi kad završiš. :D Evo kod mene ništa, 2 dana traju 100 godina. :mrgreen:

E ljudi, pročitajte ovo obavezno. Čovek piše molbu za unapređenje, u pitanju je 1970. godina, obratite pažnju na obrazloženje (ovaj deo uokviren crvenom bojom), sinoć sam pao od smeha, lupao sam rukom o sto, jedva sam se smirio. :lol: :lol: Možda zato što nisam bio sam pa sam čitao naglas, ali svaka sledeća pročitana reč mi je bila sve smešnija. Paško je kralj... :rofl:

11bpxn6.jpg
Hahahahahaha

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Dobro jutro...dobri ljudi....:dance2:
Kafica? Mozeee
Muzika?Mozeee

kafa.jpg
hajde malo...:dance2::dance2::dance2:

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Dobro jutro Nemanja....:dance2:
nista bez kafe...cigarete ..muzike i osmehhhaaa

lep dan ti zelim...:)

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
kafa1.jpg Dobro jutro, društvo! Kako ste? Ceco:air_kiss: sve si lepša!
Kafa za sve...
...i stara dobra muzika obavezno...:dance2:

whistle

Natrag