Dobro jutro :)

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Death, pazi da ne uplašimo Maju. Znaš koliko nas ima!:fans:take_example

A tu je i naša vesela drugarica Ceca koja zrači na forumu. Mogu da zamislim kakva je u RL.:dance:

Ma snalažljiva je Maja, jeste nova ali je pogodila temu gde će da se predstavi yes3
Videćemo sutra koliko je snalažljiva u kuvanju kafe :)

Za Cecu ne treba trošiti reči.... što reče Tito Pulo..."bastion"...dalje sam zaboravio...ali neka bude dobrog raspoloženja i pozitivne energije na forumu yes3

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
'Dan svima, posebno Maji pošto je nova. Ali kao što kaže death, sutra ti kuvaš kafu, nema izvlačenja. ;)

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Hvala na lepim recima Mars....:give_rose::air_kiss: kafica je bila super...Rambo jos bolji...:dance2: ulepsali ste mi dan..yes3

Death...hvala i tebi...na lepim recima..(volim kad ih potrosis na mene) :air_kiss: :D

Evo jedna mirna pesmica ...posto sam ja nemirna...:dance:

Novi su uvek dobrodosli...Majo pozzzz yes3

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Hvala na lepim recima Mars....:give_rose::air_kiss: kafica je bila super...Rambo jos bolji...:dance2: ulepsali ste mi dan..yes3

Death...hvala i tebi...na lepim recima..(volim kad ih potrosis na mene) :air_kiss: :D

Evo jedna mirna pesmica ...posto sam ja nemirna...:dance:

[video=youtube;gDVbp2MKeFE]YouTube - Ti si moje mirno more[/video]

Novi su uvek dobrodosli...Majo pozzzz yes3

Lepa melodija Ceco :yea:
Ali nekako ne mogu da se skoncentrišem i uživam, počela creva da mi krče, potsećaju me da sam gladan..sigurno je to zbog kafe...:dntknw:

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Dobro, dragi moji, sad moram da vas pozdravim.:hi:
Ostanite u dobrom raspoloženju!:wink:
Lepo je sa vama popiti kaficu!:declare:

Natrag