Dobro jutro :)

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ma biće dobro danas, za sada ide kako treba yes3:beach:

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Druže nemoj da si žalosna sova u stvari nemoj da si emo da te bih...

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Aha, vidiš kako znaš :)
Ma pusti sad Hazard, nije sad momenat... nego jel voliš da slušaš Amon Din ?

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Aha, na njih mislim yes3
Pre nekih 10-tak godina priča jedan od njih na radiju 202 ona emisija...Hit dana, kod Vlade Džeta i Olgice kako su rebali da imaju mnogo bitno svirku valjda zbog prisustva starnih diskografskih kuća ali je problem bio što je jedan od članova benda u vojsci...Pa sad taj priča o svojim mukama...Išao on tako da moli nadređenog da pa pusti ovaj neće pa neće...ovaj mu na kraju kaće da je muzičar... a glavešina se baš iznenadio i kao nešto "Jel imaš kod sebe neku kasetu da vidim šta to sviraš da vidim da li da te pustim"? :)
Sad ne mogu da se setim cele priče ali uglavnom pustili su ga nisu čuli njegovu muziku :)

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
"Jel imaš kod sebe neku kasetu da vidim šta to sviraš da vidim da li da te pustim"? :)
Sad ne mogu da se setim cele priče ali uglavnom pustili su ga nisu čuli njegovu muziku :)

Da su culi ne bi ga pustili .... Problem sa vojskom nisam imao [nikada nisam ni isao - uspeo da eskiviram] ali cak i da jesam, ne verujem da bi od mene nekakav vojnik bio ... Prvo, tesko da bih hteo da osisam ovu moju dzunglu, 10 godina sam je neprekidno pustao a s druge strane, bem ti to ustajanje u 5, leganje u 9 uvece [nisam ja kokoska] ...

Salu na stranu, slusam sve sto mi se svidja ali kazem nema to veze sa raspolozenjem - kad mi sta dodje to odvalim a kad mi bas nista ne pomogne onda pocnem da maltretiram bass gitaru [jos nikad se nije pozalila] ..... :yea: ;)

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Da su culi ne bi ga pustili .... Problem sa vojskom nisam imao [nikada nisam ni isao - uspeo da eskiviram] ali cak i da jesam, ne verujem da bi od mene nekakav vojnik bio ... Prvo, tesko da bih hteo da osisam ovu moju dzunglu, 10 godina sam je neprekidno pustao a s druge strane, bem ti to ustajanje u 5, leganje u 9 uvece [nisam ja kokoska] ...

Salu na stranu, slusam sve sto mi se svidja ali kazem nema to veze sa raspolozenjem - kad mi sta dodje to odvalim a kad mi bas nista ne pomogne onda pocnem da maltretiram bass gitaru [jos nikad se nije pozalila] ..... :yea: ;)

Pa u tome je fora, samo da se vidi reakcija kad bi pustio pesmu, bilo koju :)
Gde nađe kokošku :)
Nije ni to loše, ma gde nema veze sa raspoloženjem, mora da ima možda ne baš direktne ali izbor
sigurno nije slučajan.
I ja sam se nekad borio sa gitarom ali sam shvatio da me lopta bolje sluša, tako da sam gitaru okačio tj odložio na orman :)

Natrag