Dobro jutro :)

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Pa predji na vas domaci,nemoj da te ja ucim.:yea:I pocni da ispiras nos i usta rastvorom morske soli.

Jeste pa posle to da me podseti na more i leto pa da se dodatno nerviram...neka hvala :dntknw:

E gde su moji zemljaci,vi ste gori od vaski,toliko se drzite zajedno.Ne sme covek ni da se nasali a da starija sestra ne stane u gard.:beta:
I nemoj vise da ga branis,danima se nije javljao,a dolazio je na forum...i to prijavljen,samo da znas.

Tvoj je problem što su svi Vojvođani otišli sa teme, pa nemaš sa kim da se šališ :roll:

Ja se uvek javljam, kad sam tu onda sam online, da ne boldujem pojedine reči :)

Fali Mile ,jel da?

Ko je Mile, neko od onih dosadnih forumaša ? :(

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Tako je Golden, bez komplikovanja i nepotrebnih formalnosti. Sad kad si nas obavestila da su vam isključili grejanje, za zagađenost znamo, ti se i dalje ne buniš iako je verovatno jedino kod Belje u Obrenovcu gore :beee:

Za Ivanjušku jedan klip, nije tiganj ali reket je a to je slično :yea:

Odoh :al:

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Sad sam imao pauzu od par dana iz opravdanih razloga ali s vremena na vreme se javljam yes3

Mars, Ivanjuška me to proziva zbog praznika, krivo joj što je ustanak krenuo iz Šumadije, to je u pitanju :(

I ja ih ignorišem ali oni meni ne daju oka da sklopim :dont-know:

Nisam mislio na šumadijski čaj :acute:
Probaj ti naš čaj, domaći! Samo nos ne smeš da ispiraš, sve ostalo može, koliko znam! :lol:

Pa predji na vas domaci,nemoj da te ja ucim.:yea:I pocni da ispiras nos i usta rastvorom morske soli.

E gde su moji zemljaci,vi ste gori od vaski,toliko se drzite zajedno.Ne sme covek ni da se nasali a da starija sestra ne stane u gard.:beta:
I nemoj vise da ga branis,danima se nije javljao,a dolazio je na forum...i to prijavljen,samo da znas.

Dobra ti je taktika.

Golden,hvala za kafu,ti si se jedina setila.:monhghy:

Jao,mnogo me mami onaj smajli sto udara sa tiganjem,a nikako da ga upotrebim.Svi ste mnogo fini.Fali Mile ,jel da?

Mars,kaze se kljuc od biblioteke.:roll:
E draga ako baš želiš isprobaj tiganj, naši smo!yes3
Znaš li da u KG ima kafana koja se zove Biblioteka kod Milutina? :lol:
Mi smo tebi lepo priredili doček i primili te u klan, ako me pamćenje služi!
A i toliko si prepala Death-a da moram da mu pišem opravdanje kad ne dođe na SF! :lol: To o starijoj sestri...

Kafe sam se setila al' rekoh sebi - kad se Ivanjuška nije setila što ja da se mučim?:blum3::bafghjd:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Ti si Gold bila vredna!:bafghjd:
Moram sad da vas pozdravim dragi moji!
Vidimo se kasnije!suicide_fool-edit

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
E draga ako baš želiš isprobaj tiganj, naši smo!yes3
Znaš li da u KG ima kafana koja se zove Biblioteka kod Milutina? :lol:
Mi smo tebi lepo priredili doček i primili te u klan, ako me pamćenje služi!
A i toliko si prepala Death-a da moram da mu pišem opravdanje kad ne dođe na SF! :lol: To o starijoj sestri...

Kafe sam se setila al' rekoh sebi - kad se Ivanjuška nije setila što ja da se mučim?:blum3::bafghjd:

Tiganj sam ranije isprobala,i mnogo mi se dopalo,pa bi jos,a bojim se da mi ne predje u naviku.Aj sebe cu ,samo jednom,.:aikido:Jeeee.
Znala sam ja da ste vi nacitani, a sad znam i u koju bibloteku idete.:yea:
Secam se ja doceka i inauguracije u klan,cenim i postujem.
Juce sam cula da imate i poludivlje konje,i bas sam se iznenadila,nisam to znala.Imate vi tamo u srcu svasta nesto.:air_kiss:
Evo i ja cu da se pomucim,da ostanemo na temi.
good-morning-coffee-lovers.gif

Imam osećaj da će da nam prebace postove u "Ćaskanje" :D
Nemoj da slutis,znasss.Ti si urednik,mogla bi ovim tamnoplavima da sapnes koju na uvo,ionako ,da nije nas i nje tj,Sendi,niki zivi i ne bi pisao ovde. :)

Stvarno je krajnje vreme da vratis knjigu u biblioteku.:beee:

Natrag