Dobro jutro :)

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Pa to i ja cekam al ima da se nacekam.Nista nema kod mene evo ubijam dosadu.Pa vajda sam zasluzio da to postanem Legendarni clan.Sta ima novo kod tebe?

Pa ja realno ne znam legendarnijeg člana od tebe, ti si zasluženo dobio to priznanje. :D A biće i moderatorsko mesto, samo budi strpljiv. ;)

Kod mene evo ništa posebno, slušam muziku, pijem kafu, gledam šta ima novo na forumu... Standardno. :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Konacno mi je neko pozeleo dobro jutro.Ne kasnim ja sasm ovde od 7 nego nisam imao snage da napisem bro jutro svete bio sam mnogo umoran

Razumem! Kad se neko trudi toliko kao ti, mora da se umori! Ništa ne brini, isplatiće se!;)

Dobro jutro i tebi Tito!:) Odličan izbor u blues legendama!:yea:

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
Pa ja realno ne znam legendarnijeg člana od tebe, ti si zasluženo dobio to priznanje. :D A biće i moderatorsko mesto, samo budi strpljiv. ;)

Kod mene evo ništa posebno, slušam muziku, pijem kafu, gledam šta ima novo na forumu... Standardno. :mrgreen:

Razumem! Kad se neko trudi toliko kao ti, mora da se umori! Ništa ne brini, isplatiće se!;)

Dobro jutro i tebi Tito!:) Odličan izbor u blues legendama!:yea:
Ma ima i zasluznijih od mene ali oni su svi u stafu

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Dobro jutro Tito...bas si mi nedostajao na zurkama a i ovako...nema te ...sorry
Znas da zurkice nisu iste bez tebe...pozdrav za prijatelja od srca...:heart:
Pozdrav i za mog malog druga ulokoiru (ako opet nisam pojela neko slovce)...kiss :D:D

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
Jesi ceco nisam ja ulokoiru vec pozdrav za mog malog druga ulukioru

Natrag