- Učlanjen(a)
- 24.02.2010
- Poruka
- 2.775
Dobar dan ''šinko''...:lol:Onda dobar dan...teta Dum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Dobar dan ''šinko''...:lol:Onda dobar dan...teta Dum
Dobar dan ''šinko''...:lol:
Veći sam master od tebe :blum3:
Dobar dan, za one koji su davno ustali i dobro jutro za spavalice
Šta je ovo, Death? Neka mušema ili marama? :dntknw: :mrgreen: Ma Dum treba da bude opreznija kad vozi, da ne gleda pored puta šta rade "kolege", nego da pazi kuda vozi... i onda joj se neće desiti "kamičak". yes3
Moradoh da se vratim, da ti kažem da si pravo ''srce''...Zadovoljna sam ''maramom''...Dobro sam prošla..Mogao si mi dati i ''preslicu'' da predem usput...Dobro je...Dobro sam prošla...:lol:Za Dum jedna marama, ne znam da li je kola vratila iz servisa otkad je kamičak napravio problem...:dntknw:
Duva neki vetar pa će joj trebati zaštita za glavu ako se peške bude vraćala sa posla yes3
E da znaš, da je takav jedan gledao u mene kada sam prolazila pa je nagazio na neki pesak...E...yes3 :lol:Šta je ovo, Death? Neka mušema ili marama? :dntknw: :mrgreen: Ma Dum treba da bude opreznija kad vozi, da ne gleda pored puta šta rade "kolege", nego da pazi kuda vozi... i onda joj se neće desiti "kamičak". yes3
Moradoh da se vratim, da ti kažem da si pravo ''srce''...Zadovoljna sam ''maramom''...Dobro sam prošla..Mogao si mi dati i ''preslicu'' da predem usput...Dobro je...Dobro sam prošla...:lol:
A posao mi je dalek...Ne može se peške...Auto neki da mi nabaviš za ova 2-3 dana...Znaš yes3
Liči i na jedno i na drugo, šta ja znam ,to nose starije žene...po potrebi :mrgreen:
A Tita da pitam, jesi li pročitao ''enciklopediju''...:lol: Nemoj da me razočaraš...:acute:
Pozdrav :hi:
E da znaš, da je takav jedan gledao u mene kada sam prolazila pa je nagazio na neki pesak...E...yes3 :lol: