Dobro jutro :)

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Veći sam master od tebe :blum3:

Znam, znam...''Hvlisavost'' ti je jača strana...Evo mali poklončić za tebe i ujedno te pozdravljam...:angel:
:)
chupa+chups+lizalica.jpg

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Za Dum jedna marama, ne znam da li je kola vratila iz servisa otkad je kamičak napravio problem...:dntknw:
Duva neki vetar pa će joj trebati zaštita za glavu ako se peške bude vraćala sa posla yes3

08-Zenska-Marama-inv-br-1037-Brisevo-konac-19-st.jpg

Pozdrav Tito :hi:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Šta je ovo, Death? Neka mušema ili marama? :dntknw: :mrgreen: Ma Dum treba da bude opreznija kad vozi, da ne gleda pored puta šta rade "kolege", nego da pazi kuda vozi... i onda joj se neće desiti "kamičak". yes3

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Šta je ovo, Death? Neka mušema ili marama? :dntknw: :mrgreen: Ma Dum treba da bude opreznija kad vozi, da ne gleda pored puta šta rade "kolege", nego da pazi kuda vozi... i onda joj se neće desiti "kamičak". yes3

Liči i na jedno i na drugo, šta ja znam ,to nose starije žene...po potrebi :mrgreen:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Za Dum jedna marama, ne znam da li je kola vratila iz servisa otkad je kamičak napravio problem...:dntknw:
Duva neki vetar pa će joj trebati zaštita za glavu ako se peške bude vraćala sa posla yes3
Moradoh da se vratim, da ti kažem da si pravo ''srce''...Zadovoljna sam ''maramom''...Dobro sam prošla..Mogao si mi dati i ''preslicu'' da predem usput...Dobro je...Dobro sam prošla...:lol:
A posao mi je dalek...Ne može se peške...Auto neki da mi nabaviš za ova 2-3 dana...Znaš yes3

A Tita da pitam, jesi li pročitao ''enciklopediju''...:lol: Nemoj da me razočaraš...:acute:

Pozdrav :hi:

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

E da znaš, da je takav jedan gledao u mene kada sam prolazila pa je nagazio na neki pesak...E...yes3 :lol:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Moradoh da se vratim, da ti kažem da si pravo ''srce''...Zadovoljna sam ''maramom''...Dobro sam prošla..Mogao si mi dati i ''preslicu'' da predem usput...Dobro je...Dobro sam prošla...:lol:
A posao mi je dalek...Ne može se peške...Auto neki da mi nabaviš za ova 2-3 dana...Znaš yes3

Mogao sam ali ne treba preterivati, baš onako kako treba, po meri :)
Ne znam za kola, mogu nešto da pošaljem...mada nije mi jasno kako iz ljubavnog trougla da ti pruži pomoć oko vožnje , s njima si dobra :)

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Liči i na jedno i na drugo, šta ja znam ,to nose starije žene...po potrebi :mrgreen:

A, pa da, njima je cirkulacija slabija pa im stalno 'ladno. yes3 :mrgreen:

A Tita da pitam, jesi li pročitao ''enciklopediju''...:lol: Nemoj da me razočaraš...:acute:

Pozdrav :hi:

Dum, "enciklopedija" je za zimu, našla je svoje "mesto", služiće bar mesec dana za potpalu. :mrgreen: Jbg, nisam uspeo da nađem neku stariju osobu koju to zanima pa sam morao ovako. :lol:

E da znaš, da je takav jedan gledao u mene kada sam prolazila pa je nagazio na neki pesak...E...yes3 :lol:

Nagazio na pešaka? :dntknw: :lol:

Poslednja izmena:
Natrag