Dobro jutro :)

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Ajde lepo priznaj,ti si kiflice ostavila da se mi najedemo njih,pa onda...vama...nekima...da ne kažem odakle...ovu slasnu lepinju,ali mene nisi zavarala,ja odma idem na glavno jelo.:D

To je fora,jejte gosti supe.

P.S.
Vidi ti ovog Tita,šunja se iz neprimećenosti,hm.

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Lepa ekipa se skupila, sad ću ja da vam pokvarim prosek. :mrgreen: Dobro jutro, Mars, Dum i Njuško. :D :D Sve ste donele tako da meni jedino preostaje da startujem svoju FAP mašinu. :dance2:

I malo čokolade, ne znam ko beše mnogo voli čokoladu ovde, ali znam da ima neko, sigurno. yes3 :mrgreen:

nicecocochocolateelectr.jpg

P.S.
Vidi ti ovog Tita,šunja se iz neprimećenosti,hm.
Malo njuškam okolo. yes3 :mrgreen:

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Ja sam ustvari kiflice ostavila kao predjelo...

Tačno!yes3 To je kao na čačkalicu u odnosu na konkretne stvari kao što je ovo!:D
Hvala draga!;)

Ajde lepo priznaj,ti si kiflice ostavila da se mi najedemo njih,pa onda...vama...nekima...da ne kažem odakle...ovu slasnu lepinju,ali mene nisi zavarala,ja odma idem na glavno jelo.:D
Šta ja da kažem? :dntknw:
Prvo tvoja tanka "rana", pa predjelo kod Dum i na kraju... prave stvari...:D
Možda ste se vas dve dogovorile?!wacko2

Još kad drug Tito dođe iz "neprimećenosti" i donese čokoladu
a Death nešto domaće iz podruma...:???:

Prestiže me!:D
I malo čokolade, ne znam ko beše mnogo voli čokoladu ovde, ali znam da ima neko, sigurno. yes3 :mrgreen:
Šta sam vam rekla? :lol:

Pa di si druže Tiiiiiitooooooooo? shout

A posle mi se svi smeju kad nemam zahvalnice!:vorred:

hvala.gif

Poslednja izmena:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ma ja se klonim hrane...Ni kiflice ni komplet lepinja...Ništa od toga...Pršuta me je sredila i sada se uzdržavam od svega...sorry
Mars, kada sam videla tvoju mikroskopsku lepinjicu, bi mi nešto žao, da ti ne poklonim veću....:roll:

Tito, hvala na čokoladi...smile3

Evo i tebi Ivanjuška da se ne ljutiš... Da malo ''zubneš'':roll:

ukrao-44-prsuta-slika-108784

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Ma ja se klonim hrane...Ni kiflice ni komplet lepinja...Ništa od toga...Pršuta me je sredila i sada se uzdržavam od svega...sorry
Mars, kada sam videla tvoju mikroskopsku lepinjicu, bi mi nešto žao, da ti ne poklonim veću....:roll:

Tito, hvala na čokoladi...smile3

Ne tuguj draga, ako treba ja ću jesti umesto tebe! :lol:
Kažu da treba da se popravim (ko zna na šta su mislili, al' što je babi milo...):D!

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Nado,iščupala si se u poslednjem trenutku,taman mi pala so.:D

Mars,ima nas dve.I meni to stalno govore,ali znaš kako kažu,neće meso na keru.:angel::roll:

Tito,kad ćeš nas provozati ljutom makinom?Mislim...ako primaš one s druge strane Dunava.
Pratim ja vas već dugo,grupisani ste ...a posle mene optužuju da sam autonomaš.:blum3:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Tito,kad ćeš nas provozati ljutom makinom?Mislim...ako primaš one s druge strane Dunava.
Pratim ja vas već dugo,grupisani ste ...a posle mene optužuju da sam autonomaš.:blum3:

Naravno da primam, Njuško, nama Šumadincima je cela Srbija na prvom mestu, a tek posle naša voljena Šumadija. yes3 :D Dok vi autonomaši buškate i buškate... svaki dan pomalo. :lol: Al, džaba vam, neće proći. :acute::blum3:

Zato, ajd svi na vožnju, upadajte u ovo čudo dok mi je FAP na popravci. :dance2: I da se vežete, sigurnost na prvom mestu. yes3 :mrgreen:

ketruck186213054.jpg

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Guten Morgen meine Damen und Herren. Evo za vas jedna švapska sa najboljom pobjednicom Evrovizije ikada. Tada je imala samo 17 godina.

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Tito,aj ti lepo provozaj te tvoje sa slike ,pa se vrni po nas ostale,znašššš.

PYC,Ich bin nicht geboren, aber dann das Lied ist schön.:D

Natrag